Controller Pioneer DDJ-SZ

 • Controller Pioneer DDJ-SZ
 • Controller Pioneer DDJ-SZ
 • Controller Pioneer DDJ-SZ
 • Controller Pioneer DDJ-SZ
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Controller Pioneer DDJ-SZ are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

DESIGNED FOR PROFESSIONALS.

The DDJ-SZ is our first controller to closely match the CDJ-2000NXS set-up for the most intuitive, physical scratch performances yet. The full-sized illuminated jog wheels deliver a silky smooth, fast response for precision scratching. Plus you can check your playback position or point countdown with the On Jog Display.

KEY FEATURES

 • LARGE ALUMINIUM JOGS

  The full-sized jog wheels are optimised for a perfect scratch response, while the illuminated cue point markers with cue countdown give you effortless control without looking at your laptop screen.

 • BACKLIT PERFORMANCE PADS

  Instantly trigger Quantized Hot Cues, Roll, Slicer and Sampler, or hit Shift to save and activate Cue and Slicer Loops − while Velocity Mode lets you control the sample volume with the amount of pressure you apply. The multi-coloured backlit LEDs give a visual reference to which modes are in play, and will reflect cue points you′ve pre-set in Serato DJ.

 • DUAL USB PORTS

  Two USB sound cards and ports mean you can hook-up 2 computers at the same time and use the top-loaded A/B switch for seamless DJ transitions.

 • SOUND COLOR FX

  Trigger Pitch, Echo, Jet and Filter FX and use the level/depth dial to manipulate the sound.

 • NATIVE CONTROL OF SERATO DJ

  Get involved with plug-and-play control of Serato DJ with dedicated buttons for FX and advanced features such as Beat Jump, Slip mode and Quantize. Simply connect your PC/Mac and start playing.

Specificatii Controller Pioneer DDJ-SZ

Specificatii Main Features
Included DJ Software
Serato DJ
Software System Requirements
Windows 7

32-bit: (CPU) 2.0 GHz Core 2 Duo, (Memory) 2GB
64-bit: (CPU) 2.4 GHz Core 2 Duo, (Memory) 4GB
32-bit: (CPU) Core i3, i5 or i7 1.07 GHz Duo, (Memory) 2GB
64-bit: (CPU) Core i3, i5 or i7 1.07 GHz Duo, (Memory) 4GB

Mac OS X 10.8.4/10.7.5/10.6.8

32-bit: (CPU) 2.0 GHz Core 2 Duo, (Memory) 1GB
64-bit: (CPU) 2.4 GHz Core 2 Duo, (Memory) 4GB
32-bit: (CPU) Core i3, i5 or i7 1.07 GHz Duo, (Memory) 2GB
64-bit: (CPU) Core i3, i5 or i7 1.07 GHz Duo, (Memory) 4GB

Display Resolution
1280 x 720 or higher

For more information click here

Specifications
Width
870 mm
Height
98.4 mm
Depth
419.5 mm
Weight
10.4 kg
Soundcard
24 bit/44.1 kHz
Frequency Range
20 - 20,000 Hz
Distortion
< 0.002 % (USB)
< 0.004 % (LINE)
Performance Control
Channels
4
Deck Control
4 / Dual
Jog Wheel
202 mm durable aluminium jog wheel
Serato DJ FX powered by iZotope
Yes
Colour FX
Echo
Jet
Pitch
Filter
FX Parameters
4knob x 4button
Sampler
6slot x 4bank
Oscillator Sampler
Cymbal
Horn
Noise
Siren
Hot Cues
8
Terminals
Inputs
2 MIC (XLR/Jack Combo, 1/4 inch Jack)
2 PHONO/LINE (RCA)
4 CD/LINE (RCA)
Outputs
2 HEADPHONE MONITOR (1/4 inch Jack, mini-jack)
2 MASTER (XLR, RCA)
USB
2 USB B ports
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Controller Pioneer DDJ-SZ. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare