Controller Pioneer DDJ-SR

 • Controller Pioneer DDJ-SR
 • Controller Pioneer DDJ-SR
 • Controller Pioneer DDJ-SR
 • Controller Pioneer DDJ-SR
 • Controller Pioneer DDJ-SR
 • Controller Pioneer DDJ-SR
 • Controller Pioneer DDJ-SR
 • Controller Pioneer DDJ-SR
 • Controller Pioneer DDJ-SR
 • Controller Pioneer DDJ-SR
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Controller Pioneer DDJ-SR are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

COMPACT CONTROL.

The DDJ-SR delivers many of the superior performance features of the top-flight 4-channel DDJ-SX2, including a built-in Serato sound card, large jog wheels and Slip Mode. But with 2 channels and support for USB power, the smaller, lighter DDJ-SR is ideal for Serato DJ users that want to take the performance with them wherever they go.

KEY FEATURES

 • PERFORMANCE PADS WITH PAD PLUS

  Use the rubber Performance Pads to trigger Hot Cue, Roll, Sampler and Slicer. Or hit Pad Plus to access another later of tactile control: Hot Cue/Sampler Roll, Combo FX and Trans Pad.

 • LARGE JOG WHEELS

  It may be compact, but this controller features large, low-latency jog wheels to give you great scratch response and accuracy.

 • NATIVE CONTROL OF SERATO DJ

  Get involved with plug-and-play control of Serato DJwith dedicated buttons for FX and advanced features such as Beat Jump, Slip mode and Quantize. Simply connect your PC/Mac and start playing.

 • SLIP MODE

  Keep tracks playing muted during live edits such as loop, scratch or reverse. Release the jog wheel and the track comes back at exactly the right place.

Specificatii Controller Pioneer DDJ-SR

Specificatii Main Features
USB Bus Powered
Yes
Plug and Play
Yes
Included DJ Software
Serato DJ
Software System Requirements
Windows 7

32-bit: (CPU) 2.0 GHz Core 2 Duo, (Memory) 2GB
64-bit: (CPU) 2.4 GHz Core 2 Duo, (Memory) 4GB

Mac OS X 10.7.4/10.6.8

32-bit: (CPU) 2.0 GHz Core 2 Duo, (Memory) 1GB
64-bit: (CPU) 2.4 GHz Core 2 Duo, (Memory) 4GB

Display Resolution
1280 x 720 or higher

For more information click here

Specifications
Width
553.6 mm
Height
65.3 mm
Depth
319.1 mm
Weight
4.5 kg
Soundcard
24 bit/44.1 kHz
Frequency Range
20 - 20,000 Hz
Distortion
< 0.006 % (MASTER OUT)
Performance Control
Channels
2
Deck Control
4
Jog Wheel
132.5 mm durable aluminium jog wheel (center illumination)
Filter
High & Low Pass filter
Serato DJ FX powered by iZotope
Yes
Hot Cues
8
Manual Loop
Yes
Autoloop
Yes
Slip Mode
Yes
Fader
Fader Start
Yes
Crossfader Curve Adjust
Yes
Terminals
Inputs
1 AUX (RCA)
1 MIC (1/4 inch Jack)
Outputs
2 HEADPHONE MONITOR (1/4 inch Jack, mini-jack)
USB
1 USB B port
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Controller Pioneer DDJ-SR. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare