Controller Pioneer DDJ-RR

  • Controller Pioneer DDJ-RR
  • Controller Pioneer DDJ-RR
  • Controller Pioneer DDJ-RR
  • Controller Pioneer DDJ-RR
  • Controller Pioneer DDJ-RR
  • Controller Pioneer DDJ-RR
  • Controller Pioneer DDJ-RR
  • Controller Pioneer DDJ-RR
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Controller Pioneer DDJ-RR are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Noul Pioneer DDJ RR este inspirat din varianta pentru Serato si adauga atuurile softului Rekordbox DJ. Vine cu joguri finisate in culoarea neagra, ce primesc inele luminoase ce contureaza logo-ul Rekordbox DJ.
DDJ RR devine cu adevarat un SX/RX mai mic, primind astfel sectiunea de Sequencer si touchstripuri. Vu-metrele primesc indicatoare de semnal al masterului, in timp ce padurile sunt colorate RGB.
DDJ RR este
compatibil DVS avand mixer standalone, iesire pentru monitor, intrare microfon, toate avand porturile aurite. In plus de asta, vine cu Rekordbox DJ Plus Pack la pachet.

Specificatii Controller Pioneer DDJ-RR

Specificatii Main Features
Plug and Play
Yes
Included Software


rekordbox dj

DVS upgrade ready
Yes
Compatible Software


rekordbox dvs (not included)

Software System Requirements


OS (Windows): Windows 10/ 8.1/ 7 (latest service pack)
OS (MAC): Mac OS X 10.11, 10.10, 10.9 (Updated to the latest version)
CPU:
Intel® processor Core™ i7, i5, i3
Intel® processor Core™ 2 Duo 2.0GHz or higher
Memory: 4 GB or more of RAM
Display Resolution: 1280 x 768 or higher


For more information go to rekordbox.com
Specifications
Width
553 mm
Height
65.1 mm
Depth
334.5 mm
Weight
3.7 kg
Soundcard
24 bit/44.1 kHz
Frequency Range
20 - 20,000 Hz
Signal-to-Noise Ratio
105 dB
Distortion
< 0.003 % (USB)
Performance Control
Channels
2
Deck Control
4
Jog Wheel
132.5 mm durable aluminium jog wheel (center illumination)
Pad FX
Yes
Filter
High & Low Pass filter
Release FX


Back spin
Echo
Vinyl brake

Sampler
16slot x 4bank
Hot Cues
8
Sequencer
Yes
Sequence load
Yes
Sequence call
Yes
Manual Loop
Yes
Auto Beat Loop
Yes
Beat Jump
Yes
Slip Mode
Yes
Needle Search
Yes
Fader
Fader Start
Yes
Crossfader Curve Adjust
Yes
Terminals
Inputs


2 PHONO/LINE (RCA)
1 MIC (1/4 inch Jack)

Outputs


2 MASTER (XLR, RCA)
1 BOOTH (1/4 inch TRS Jack)
2 HEADPHONE MONITOR (1/4 inch Jack, mini-jack)

USB
1 USB B port
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Controller Pioneer DDJ-RR. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare