Conector BNC Aeco ABC-0751 50Ohm

  • Conector BNC Aeco ABC-0751 50Ohm
  • Conector BNC Aeco ABC-0751 50Ohm
  • Conector BNC Aeco ABC-0751 50Ohm
  • Conector BNC Aeco ABC-0751 50Ohm
  • Conector BNC Aeco ABC-0751 50Ohm
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Conector BNC Aeco ABC-0751 50Ohm are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
260,00 RON / Set 2 Bucati
Disponibilitate: In stoc furnizor

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Model

Cantitate:
+
De la: 43.33 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Concept
To provide more selection of the cable type
In order to achieve the best transmission effect (VSWR approaches 1) in RF fields,we will concentrate the specifications for the correspondence between connectors and cables.
For example, the Japan specification (4C, 5C) or US specification (RG-59, RG-6U) and other specification and impedance, You must choose the same specification and impedance for the connectors and cables.
The definition of the specifications is to maintain a connection after assembly and retain a fixed percentage of the section conductor and insulation diameter ratio.
In case of the unclear specification or the cable has only marked with 50 or 75 ohm, it will create a situation where no corresponding connector.
Under these circumstances, ABC-0701 will be proposed a solution on it.
In a specified size range for the cables, it will allow cables to retain a fixed percentage of the section conductor and insulation diameter ratio after complete assembly and also achieve the best transmission effect.

Mechanical structure:
Contact pin uses the barb hook into the insulation for operate when assemble
(Contact pin will not be assemble when deliver)
The body and the insulation will used the barb hook to operate when tighten,
and use the middle piece shell with punch riveting to fix.
The BNC interface shell use spring and washer to cove on the body and it can spin independently.
The final part and middle part of the shell locked by screwing,
and to fix with the cable and the shell stable by a screw.

Material:
Contact Pin: Tellurium Copper (#C14500 / copper contain over 99%)
Body: Tellurium Copper (#C14500 / copper contain over 99%)
Spring: Steel
Washer: Steel
Shell: Brass
Screw: Iron

Finished:
Contact Pin: 10u gold plating (no nickel base)
Body: 10u gold plating (no nickel base)
Spring: Nickel plating
Washer: Nickel plating
Shell: Nickel plating / hairline surface treatment (horizontal) / satin nickel plating + topcoat / logo
Screw: Nickel plating

Electrical Characteristics:
ABC-0751
Impedance: 50 ohms

ABC-0771
Impedance: 75 ohms

Frequency Range: 1GHz
VSWR: up to 1.2
Contact resistance < 0.1 mOhm

Dimension:
Cable Hole for pin: 1.8mm
Cable Hole: 8.5mm
Biggest OD: 14.5mm
Total Length: 42.0mm

The corresponding of the cable size:
Center conductor <1.6mm
Insulation OD >2.8mm
Cable OD <8.3mm

Packing:
Vacuum Bag(2Pcs/1Set)

Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Conector BNC Aeco ABC-0751 50Ohm. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare