Conector BNC Aeco ABC-0751 50Ohm

  • Conector BNC Aeco ABC-0751 50Ohm
  • Conector BNC Aeco ABC-0751 50Ohm
  • Conector BNC Aeco ABC-0751 50Ohm
  • Conector BNC Aeco ABC-0751 50Ohm
  • Conector BNC Aeco ABC-0751 50Ohm
  • Conector BNC Aeco ABC-0751 50Ohm
  • Conector BNC Aeco ABC-0751 50Ohm
  • Conector BNC Aeco ABC-0751 50Ohm
  • Conector BNC Aeco ABC-0751 50Ohm
  • Conector BNC Aeco ABC-0751 50Ohm
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Conector BNC Aeco ABC-0751 50Ohm are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
Solicita pret!

Acest produs se aduce la comanda in termen 3-6 zile. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

Disponibilitate: La comanda

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

CONCEPT

Poate oferi o selectie mai mare a tipului de cablu

Pentru a obtine cel mai bun efect de transmisie (abordarile VSWR 1) in campurile RF, vom concentra specificatiile pentru corespondenta dintre conectori si cabluri.

De exemplu, specificatia Japoniei (4C, 5C) sau specificatia SUA (RG-59, RG-6U) si alte specificatii si impedanta, trebuie sa alegeti aceeasi specificatie si impedanta pentru conectori si cabluri.

Definitia specificatiilor este mentinerea unei conexiuni dupa asamblare si pastrarea unui procent fix din conductorul sectiunii si al raportului de diametru al izolatiei.

In cazul unei specificatii neclare sau a cablului marcat doar cu 50 sau 75 ohmi, se va crea o situatie in care nu exista conector corespunzator.

In aceste conditii, lui ABC-0701 i se va propune o solutie.

Intr-un interval de dimensiuni specificat pentru cabluri, acesta va permite cablurilor sa pastreze un procent fix din conductorul sectiunii si raportul de diametru al izolatiei dupa asamblarea completa si, de asemenea, sa obtina cel mai bun efect de transmisie.

Structura mecanica

Stiftul de contact foloseste carligul de izolatie pentru a functiona la asamblare

(Pinul de contact nu va fi asamblat la livrare)

Corpul si izolatia vor folosi carligul pentru a functiona atunci cand strangeti,

si folositi carcasa piesei de mijloc cu nituire.

Invelisul interfetei BNC foloseste arc si saiba pentru a acoperi corpul si se poate roti independent.

Partea finala si partea de mijloc a carcasei sunt blocate prin insurubare,

si pentru a fixa cu cablul si carcasa stabila printr-un surub.

Material:

Pin de contact: Cupru Tellurium (# C14500 / cupru contine peste 99%)

Corp: cupru de teluriu (# C14500 / cupru contine peste 99%)

Arc de otel

Carcasa: Alama

Surub: fier

Finisaj:

Pin de contact: placare cu aur 10u (fara baza de nichel)

Corp: placare cu aur 10u (fara baza de nichel)

Arc: nichelaj

Carcasa: nichelare / tratarea suprafetei liniei parului (orizontala) / nichelare satinata + acoperire / logo

Surub: placare cu nichel

Caracteristici electrice:

ABC-0751

Impedanta: 50 ohmi

ABC-0771

Impedanta: 75 ohmi

Gama de frecventa: 1 GHz

VSWR: pana la 1.2

Rezistenta la contact <0,1 mOhm

Dimensiune:

Gaura cablului pentru pin: 1,8 mm

Gaura cablului: 8,5 mm

Cel mai mare OD: 14,5 mm

Lungime totala: 42,0 mm

Dimensiunea corespunzatoare a cablului:

Conductor central <1,6 mm

Izolatie OD> 2,8 mm

Cablu OD <8,3 mm

Ambalare:

Punga vidata (2 buc / 1 set)

Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Parte a Aec Connectors Co., Aeco este o extensie nou creata, desprinsa din compania mama in 2010. Noul departament specializat in fabricarea de conectori, adaptoare si cabluri, s-a indreptat catre sectorul High-End speculand cererea pietii HI-Fi de produse calitative, cu randament ridicat.

Dezvoltat pe o baza tehnologica dintre cele mai moderne, Aeco se ghideaza dupa principiile calitatii pentru a oferi consumatorului final produse cu un exceptional raport calitate/pret.

Cu peste 30 de ani de experienta in domeniul conectivitatii, producatorul de conectori din Taiwan, Aec Connectors Co. si-a dat seama ca sectorul Hi-FI are nevoie de cabluri si conectori care sa pastreze integritatea si fidelitatea oricarui sistem AV, implementand noi metode de fabricare si materiale pretioase precum aurul si argintul de puritate 99%.

Portofoliul Aeco cuprinde diverse tipuri de conectori, adaptoare si cabluri, cum ar fi conector audio de inalta calitate, conectori video profesionali, conectori RF si adaptori RCA.

Compania mama produce separat ansambluri de cabluri audio, ansambluri de cabluri video si ansambluri de cabluri RF care impreuna cu conectorii Aeco creeaza legaturi aproape indestructibile.

Nu sunt recenzii pentru Conector BNC Aeco ABC-0751 50Ohm. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare