Conditionator PLiXiR Elite BAC 1500

 • Conditionator PLiXiR Elite BAC 1500
 • Conditionator PLiXiR Elite BAC 1500
 • Conditionator PLiXiR Elite BAC 1500
 • Conditionator PLiXiR Elite BAC 1500
 • Conditionator PLiXiR Elite BAC 1500
 • Conditionator PLiXiR Elite BAC 1500
 • Conditionator PLiXiR Elite BAC 1500
 • Conditionator PLiXiR Elite BAC 1500
 • Conditionator PLiXiR Elite BAC 1500
 • Conditionator PLiXiR Elite BAC 1500
 • Conditionator PLiXiR Elite BAC 1500
 • Conditionator PLiXiR Elite BAC 1500
 • Conditionator PLiXiR Elite BAC 1500
 • Conditionator PLiXiR Elite BAC 1500
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Conditionator PLiXiR Elite BAC 1500 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
17790,00 RON / Bucata

Acest produs se aduce la comanda in termen 15-30 zile. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

Disponibilitate: La comanda in 15-30 zile

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 2965 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Aplicatie:

 • Amplificator si pre-amplifiicator cu consum de 100W Class A sau 250W Class AB pe canal, impreuna cu CD Player, DAC sau Pick-Up
 • Echipamente mici: DAC , amplificator de casti, phono stage si boxe active
 • Surse: CD player, media servers, record players, etc.
 • Mac mini Media server PC / laptop impreuna cu echipamentul audio


Mult aclamatul PLiXiR Elite BAC 1500 este cea mai buna varianta de conditionare curent alternativ pentru sistemul dumneavoastra Hi-Fi.

Capabil sa suporte 1500 de W Pure Tone, este conceput pentru a reduce in mod natural zgomotul de la reteaua de curent alternativ, îimbunatatind in acelasi timp livrarea curenta a sistemului. Din punct de vedere constructiv, in interior se gaseste un transformator echilibrat care face ca zgomotul de semnal sa fie redus la minim la echipamentele conectate la acesta.

Astfel, este potrivit inclusiv pentru aparate pretentioase din acest punct de vedere, cum ar fi pick-up-urile sau amplificatoarele de doza. Practic, acest device este solutia ideala de impamantare pentru intregul sistem Hi-Fi.

Se poate face chiar upgrade la Elite Bac 1500, utilizand NCute Furutech, precum si intrarea de curent alternativ. Din punct de vedere al posibilitatilor de utilizare, se pot conecta la Bac 1500 aparate mici, cum ar fi: DAC, amplificator pentru caști, amplificator phono sau boxe mici active, dar si surse: CD playere, servere media sau ,playere de inregistrare. Sunt disponibile sase inputuri pentru toate tipurile de echipamente. La exterior, carcasa de aluminiu turnat ii asigura rigiditatea necesara, placa de jos avand o grosime de 8 mm.

Construit manual, in interior se gasesc piese de izolare, de origine germana, Master Pro-Feet din seria Bfly Audio. Deasemenea, pe cat posibil, fiecare conexiune este realizata punct cu punct, reducand la minim folosirea conectorilor si a imbinarilor care degradeaza sunetul.

Specificatii Conditionator PLiXiR Elite BAC 1500

Specificatii Two voltage variants:
1. Input 100~120Vac to output 100~120Vac balanced 60hz, 13 Amps peak continuous current delivery

2. Input 220 ~ 240Vac to output 220~240Vac balanced 50hz, 6.5 Amps peak continuous current delivery

No load idle power consumption: less than 5W
Weight : 24 kg
Dimension (in mm): 288 x 285 x 142 (include footers)
Casing finish: Black anodized, sandblasted aluminium
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

PLiXiR - Upgrade-ul absolut

De mai bine de 10 ani, grupul Sound Affairs din Singapore (evoluat din mai vechea companie Effective Audio Mods) a plecat pe dificilul traseu al crearii unor produse care sa aduca imbunatatiri semnificative oricarui sistem audio ar fi atasate. Ideea cu care s-a plecat la drum a fost aceea a impletirii fericite a stiintei cu arta, echipa Sound Affairs fiind considerata la aceasta ora cea mai buna din domeniu in Singapore.

Focusul inginerilor asiatici este divizat pe trei directii foarte clare:

 • kiturile de modificare a componentelor sau sistemelor audio (solutii de interventie in anumite zone din sistem pentru imbunatatirea rezultatului final)
 • produsele proprii PLiXiR, regulatoare de tensiune si surse impartite in doua serii – Elementa si Elite
 • implementarea personalizata a boxelor active la domiciliul clientului

Revenind la produsele proprii, insumate sub marca PLiXiR, sunt considerate printre cele mai bune din lume la acest moment si, indiscutabil, cel mai tare upgrade pe care-l poti face unui sistem audio. De ce? Din simplul motiv ca intregul sistem functioneaza cu ajutorul curentului electric, care e departe de a fi perfect. Fluctuatiile de tensiune si interferentele electrice sunt cei mai mari dusmani ai unui sistem, si aici intervin gardienii PLiXiR. Create sa atenueze pana la eliminare aceste probleme, regulatoarele automate de tensiune PLiXiR (unele avand incorporate transformatoare toroidale de zeci de kilograme) sunt vesta de salvare a sistemelor, mai ales intr-o tara in care retelele electrice sunt departe de a fi puse la punct.

Daca este un element in sistem pentru care investitia nu este niciodata irosita, atunci acesta este, cu siguranta, sursa. Oricat de scumpa ar fi o componenta audio, sursa cu care vine din fabrica nu va fi niciodata cea mai buna, din evidente ratiuni economice. PLiXiR intervine si aici cu o gama foarte variata de surse extraordinare, multe dintre ele la preturi foarte accesibile.

In concluzie, regulatoarele de tensiune si sursele pot transforma un sistem pana la nivelul la care sa-si depaseasca cu mult conditia, aportul acestor doua componente aparent minore fiind unul cu adevarat spectaculos. Pe incercate!

AVmall Blog Head Mania AVmall Blog Head Mania

Nu sunt recenzii pentru Conditionator PLiXiR Elite BAC 1500. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare