Clamp bFly Audio Octopus Heavy+

  • Clamp bFly Audio Octopus Heavy+
  • Clamp bFly Audio Octopus Heavy+
  • Clamp bFly Audio Octopus Heavy+
  • Clamp bFly Audio Octopus Heavy+
  • Clamp bFly Audio Octopus Heavy+
  • Clamp bFly Audio Octopus Heavy+
  • Clamp bFly Audio Octopus Heavy+
  • Clamp bFly Audio Octopus Heavy+
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Clamp bFly Audio Octopus Heavy+ are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
4680,00 RON / Bucata

Acest produs se aduce la comanda in termen 3-6 zile. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

Disponibilitate: La comanda

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 780 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.


Octopusul nostru este un concept modular complet nou dezvoltat.
Clientul poate selecta funcția, clema sau greutatea, forma butonului, culoarea și clasa de greutate.

Prin schimbarea orificiului arborelui, Octopus se transformă într-o clemă sau într-o greutate.
Acest schimb este posibil și ulterior, la comanda orificiului arborelui corespunzător.
Utilizarea unei cleme este rezonabilă în cazul LP-ului relativ ondulat.
Prin rotirea butonului, LP-ul va fi fixat foarte puternic de arborele platanului dumneavoastră.

LP ondulat va fi îndreptat de presiune și LP cu greutate mică va fi mai eficient calmat.
- Important: Nu utilizați funcția de clemă în timp ce rotiți placa turnantă.

Conceptul de absorbant
Conceptul de absorbant integrat al Octopus a fost dezvoltat pe baze complet noi pe experiențele existente. Era considerată vibrația LP-ului și, de asemenea, vibrațiile cauzate de motor sau cureaua platanului.
Pe partea inferioară a elementelor absorbante în două straturi Octopus 8 au grijă de o imobilizare a LP. Emisferele din lemn de mesteacăn preiau vibrația LP-ului și le transportă către plăcuțe de gel de deasupra, care distrug energia vibrațiilor perturbatoare.

Decuplarea platanului
Vibrațiile, provenite de la arborele plăcii turnante, vor fi reduse printr-un plastic special al orificiului arborelui, în combinație cu un modul de cupru, care se introduce ca plug în buton.
In cazul functiei clema 8 arborber are un rol deosebit. Odată cu presiunea rămasă, denivelările LP vor fi echilibrate într-o anumită măsură. Fără absorbant, cealaltă clemă va avea „flutter” rămasă.

Structură complexă
Caracatița este formată din 20 de elemente. Elementele absorbante cu două straturi vor fi măsurate exact tridimensional și potrivite.
Butonul din cupru și șasiul din cupru vor fi acoperite cu un lac special pentru prevenirea oxidării. Sigla este o monedă patinată. Puteți alege o monedă de argint sau de cupru.
Octopus ca clemă este un supliment foarte rezonabil la greutatea noastră pentru placa turnantă PG1 sau PG0

Specificatii Clamp bFly Audio Octopus Heavy+

Specificatii Weight: with cylindric knob 560g
with spherical knob: 800g
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

bFly-audio - Inamicul vibratiilor nedorite

 

Marca german bFly-audio, specializata in tratamente acustice, isi dezvolta produsele pe tehnologia MLA Absorber, o combinatie ideala a unor materiale absorbante fonic, selectate si perfect proportionate pentru a oferi experienta unui sunet cat mai natural. Tehnologie MLA (Multi-Layer Adjustment) presupune suprapunerea mai multor straturi de materiale cu grad de absorbtie fonica ridicat, cum ar fi sorbotanul, pluta sau cauciucul natural, straturile fiind separate de o foaie de aluminiu cu efect non-fonoabsorbant, astfel permitand filtrarea diferitelor game din spectrul de frecvente audio.

Filosofia companiei este construita in jurul conceptului de sunet natural, considerat a fi cea mai importanta recompensa pe care si-ar dori-o un iubitor de muzica de la sistemul sau. bFly-audio ofera o varietate de materiale fonoabsorbante care permit eliminarea unui procent semnificativ din vibratiilor si ecourile nedorite, obtinandu-se astfel un sunet optimizat la maxim. In portofoliul companiei se gasesc solutii complete pentru tratamente acustice, de la materiale absorbante si capcane de bass pana la protectii de spike-uri, solutii antivibratii pentru pick up-uri si chiar un material propriu, bTec, excelent ca si filtru de frecvente joase, mai ales in tandem cu sorbotanul.

Experienta de peste zece ani in industrie permite companiei de tuning audio sa ofere tratamente acustice de cea mai buna calitate pentru orice tipuri de dispozitive si clase de greutate, pastrand, in acelasi  timp, un pret accesibil.

Nu sunt recenzii pentru Clamp bFly Audio Octopus Heavy+. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare