CD Transport Metronome T5 Signature

  • CD Transport Metronome T5 Signature
  • CD Transport Metronome T5 Signature
  • CD Transport Metronome T5 Signature
  • CD Transport Metronome T5 Signature
  • CD Transport Metronome T5 Signature
  • CD Transport Metronome T5 Signature
  • CD Transport Metronome T5 Signature
  • CD Transport Metronome T5 Signature
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului CD Transport Metronome T5 Signature are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Métronome has been developping CD transports for almost 30 years, and this expertise is fully recognized by specialists and hifi lovers.

Using a Métronome transport in your system insures you a musical reproduction near to perfection, whatever converter being used, Métronome or not.

Three models are available, all with a top-loading drawer. T5 has a low front plate, T6 a high front plate, and T8 gets an external Elektra Power Supply.

All the versions are available in Black or Silver Aluminum finishings.

The one box designed, top loaded CD Transport, developed by METRONOME TECHNOLOGIE, combine innovative design and elegance to deliver sound of the highest caliber.

Developed with the latest improvements of the technology and a very high level of quality, it achieves very impressive performances.

Main Highlights and Design Features : The Philips CDM 12 Pro 2 metal chassis has been significantly customized by METRONOME TECHNOLGIE and provides a stable foundation to very accurately capture the signal.

The Delrin clamp and proprietary shaft designed by METRONOME TECHNOLGIE permit a better stability of the CD and consequently to reproduce the best possible sound with a low jitter.

Continuous ground link from the disc surface to the electrical earth permits the dissipation of static electricity for better working conditions of electronic and optical components.

The power supply with individual power transformers and completely independent regulation lines for each critical part of the transport - display, servo mechanism, motor, digital output stage - provides an inter-stage EMI/RFI radiation protection and insures a dynamic analog-like sound quality.

Specificatii CD Transport Metronome T5 Signature

Specificatii Pickup mechanism :
Philips CDM12 PRO 2 v 6.8 customized with Delrin® CD puck
Digital outputs :
(16bit/44.1kHz)
S/PDIF 75 Ohms RCA connector
AES/EBU 110 Ohms XLR connector
ATT/ST optical Toslink

Power supply :
3 toroidal transformers with Schaffner filters, 5 independent regulation lines
Voltage : 100 − 120/240 V − 50/60 Hz

Accessories :
Métronome remote massive aluminum
Delrin cone feet
Other characteristics :
Consumption : 35 VA
Dimensions (LxHxP):
T5 : 450 x 85 x 435 mm Weight : 12 Kg
T6 : 450 x 105 x 435 mm Weigh t: 15 kg
T8 : 450 x 105 x 435 mm Weight : 15 kg
Elektra : 450 x 105 x 435 mm Weight: 15 kg
Tip player CD Transport
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Metronome - Sunetul in toata splendoarea sa

 

Marca Metronome a fost creata de catre un grup de audiofili pasionati, care, incepand cu anul 1987, au proiectat si produs difuzoare, amplificatoare si CD playere care au adus reputatia mondiala in segmentul de piata premium. Concepute si asamblate manual in Franta, produsele se diferentiaza prin performantele tehnice deosebite si calitatea incredibila a sunetului, caracteristici garantate de catre publicatiile internationale de profil.

Dominique Giner, principalul membru fondator al Metronome Technologie, ca iubitor de muzica, a inceput prin a proiecta mobilier destinat echipamentelor audio-video, iar dupa ce si-a construit propriile sale difuzoare (integrate intr-o forma de metronome, care au devenit un real succes, vanzandu-se in mai mult de 1000 de exemplare), a pus bazele a ceea ce a urmat sa ajunga un reper in lumea audiofila, in special datorita CD playerelor de o calitate exceptionala.

Echipamentele Metronome sunt proiectate si, in continuare, confectionate artizanal, asamblarea manuala oferind garantia unui produs care tinde spre perfectiune. Fiecare produs este verificat de catre o echipa de ingineri care se asigura ca se intrunesc toate standardele de performanta.

Metronome isi propune sa valorifice cei 30 de ani de experienta pentru a proiecta produse care sa reflecte precizia, fluiditatea si autenticitatea sonora.

Nu sunt recenzii pentru CD Transport Metronome T5 Signature. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare