CD Player Yamaha CD-S303 Negru

  • CD Player Yamaha CD-S303 Negru
  • CD Player Yamaha CD-S303 Negru
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului CD Player Yamaha CD-S303 Negru are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
1999,00 RON / Bucata 1799,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 333.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Creat pentru a oferi sunet placut de inalta calitate


Mostenind foarte multe caracteristici de la componentele modelelor high-end de CD-Playere CD-S303 ofera un sunet care va multumi cei mai devotati fani ai muzicii. In plus fata de redarea CD-urilor acesta ofera redarea de inalta calitate a fisierelor audio stocate pe USB prin portul pozitionat pe panoul frontal.

Pure Direct

CD-S303 ofera Pure Direct, ceea ce este aceeasi facilitate populara a amplificatoarelor si receiverelor Yamaha. Prin apasarea butonului de pe panoul frontal, sau de pe telecomanda, sunt oprite iesirile digitale si display-ul. Astfel cele mai se obtine cel mai redus nivel de interferente la zgomot si, astfel, cea mai mare calitate pe iesirea audio analog.

Circuite si layout extrem de sofisticat

Tehnicienii Yamaha au depus foarte mult efort pentru a dezvolta layout-ul interior de componente si placi de circuite, un factor care influenteaza semnificativ calitatea sunetului. Ca rezultat al acestei munci alimentarile pentru unitatea motrica, afisaj si USB cat si sectiunile de digital si analog sunt izolate individual, eliminand astfel interferentele electromagnetice dintre ele. Pentru a obtine echilibrul de greutate optim pentru o performanta stabila, mecanismul unitatii este localizat in centrul unitatii.

Cai de semnal scurte

Schema logica si simetrica interna a componentelor si placilor de circuite este gandita pentru a mentine o cale de semnal cat mai scurta. Acest design permite de asemenea cailor dintre diversele seciuni sa fie drepte si scurte, minimizand astfel pierderile de semnal sau interferentele, un lucru care nu este usor de obtinut.

Componente potrivite intre ele si de inalta calitate

Fiecare dintre elementele individuale dintr-un CD player influenteaza calitatea sunetului, asta este motivul pentru care Yamaha depune foarte mult efort in selectarea si potrivirea pieselor si materialelor. Un condensator high-grade acustic, un op amp cu zgomot scazut, high gain bandwidth si utilizarea materialelor de izolare de sub transformator si din jurul cablurilor de semnal sunt cateva dintre exemplele care valideaza angajamentul Yamaha de a oferi o calitate audio extraordinara. Pe scurt complexitatea interna a lui CD-S303 este de gasit in general in modele mult, mult mai scumpe.

Convertor D/A performant

Utilizand un DAC de inalta performanta 192 kHz / 24 de biti CD-S303 foloseste 100% avantajul tehnologiei digitale rafinat de Yamaha pe o perioada lunga de timp, obtinand astfel precizie excelenta de conversie, ratie S/N si dynamic range foarte bun.

Mecanism pickup laser flotant

Sistemul de pickup laser este izolat intr-un mecanism flotant, asta pentru ca operatiile sale extrem de delicate sa nu fie afectate de vibratii.

Servo digital inteligent

Circuitele conventionale de tracking servo nu pot evita complet erorrile cauzate de un disc stramb, praf sau alte defecte. Sistemul din CD-S303 utilizeaza un DSP de incredere, exclusiv pentru CD-uri, pentru a monitoriza semnalul, ajusta tracking si focus la pickup cat si pentru viteza de rotire a motorului sau pentru orice alte probleme.

Bucura-te de muzica ta MP3, WMA, LPCM, AAC si FLAC

Portul USB de pe panoul frontal iti ofera o modalitate usoara de a te bucura de sunet de inalta calitate de le fisierele muzicale MP3, WMA, LPCM, AAC si FLAC stocate intr-o memorie USB. Poti de asemenea asculta fisiere scrise pe CD-R/RW.

Afisaj CD Text 3-mode

Informatiile despre CD-ul din unitate sunt afisate direct pe display-ul CD player-ului. Afisajul 3-mode CD Text arata informatii cum ar fi titlul CD-ului, numele artistului si numele piesei.

Program play (doar pentru cd-uri audio)

Este extrem de usor sa programezi piesele pe care doresti sa le asculti, in orice ordine. Poti sterge programul salvat prin apasarea unui singur buton.

Specificatii CD Player Yamaha CD-S303 Negru

Specificatii Type Single
Disc Compatibility CD, CD-R/RW
Signal-to-Noise Ratio 105 dB (CD)
Dynamic Range 96 dB
Harmonic Distortion 0.003% (CD)
Frequency Response 2 Hz-20 kHz (CD)
Output Optical, Coaxial and Analog RCA
Dimensions (W x H x D) 435 x 86 x 260 mm
Weight 3.5 kg
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Yamaha Philosophy

The Yamaha Philosophy expresses the philosophical framework of the Yamaha Group and consists of five elements: the Corporate Slogan, Corporate Philosophy, Customer Experience, Yamaha Way (mindset and manners), and Yamaha Quality (criteria for quality).Three of these, the Corporate slogan, Corporate Philosophy and Customer Experience, describe the Yamaha Group’s reasons for existence, and represent the fundamental principles that form the foundation of the Yamaha Group. In order for Yamaha to achieve this ideal, the Yamaha Way and Yamaha Quality must be adopted and practiced by all employees, and drawn from for daily inspiration and guidance.
Corporate Slogan- The Corporate Slogan is a more concise statement of the Yamaha Philosophy.
Sharing Passion & Performance
Corporate Philosophy- The Yamaha Philosophy defines the reason for Yamaha’s existence as a company and the goals that we seek to achieve through our work together.
With our unique expertise and sensibilities,
gained from our devotion to sound and music,
we are committed to creating
excitement and cultural inspiration
together with people around the world.
Customer Experience- The Customer Experience exemplifies the meaning of “Sharing Passion & Performance” from the customer's viewpoint. When customers experience, use, or own Yamaha products and services they should experience a profound response that will stimulate both their emotions and senses.
Joy
Beauty
Confidence
Discovery
Yamaha Quality- The Yamaha Quality is a set of criteria that supports Yamaha's insistence on quality in products and services and our dedication to excellence in manufacturing. These criteria assist in making the Corporate Philosophy a reality.
Excellence
Authenticity
Innovation
Yamaha Way- The Yamaha Way explains the mindset that all employees of the Yamaha Group should adopt, and the manner in which they should act on a daily basis, in order to put the corporate philosophy into practice.
Stand on Integrity ……… Integrity
Take Proactive Actions ……… Initiative
Go Beyond the Limits ……… Challenge
Stick to the Goals ……… Commitment

The diagram of the Yamaha Philosophy

Embrace Your Will ……… Will
While endeavoring to provide customer satisfaction and contribute to society and culture, be passionate in your work.
Take pride in your work but maintain an attitude of humility, working with integrity to provide craftsmanship and services of the highest quality.
Be proactive in your work; observe, consider, discuss, and act to strengthen individual and team performance.
Don't limit yourself—have the courage to take on new challenges.
Demonstrate the creativity and fortitude required to ensure your commitments are met.

Nu sunt recenzii pentru CD Player Yamaha CD-S303 Negru. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare