CD Player Teac PD-301

 • CD Player Teac PD-301
 • CD Player Teac PD-301
 • CD Player Teac PD-301
 • CD Player Teac PD-301
 • CD Player Teac PD-301
 • CD Player Teac PD-301
 • CD Player Teac PD-301
 • CD Player Teac PD-301
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului CD Player Teac PD-301 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

5.0 / 5.0 din 1 recenzii
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

CD Player cu Tuner FM si port USB

Culoare: Negru

 • Este un CD player compact cu tuner FM incorporat ce suporta RDS și un port USB pe partea frontala ce permite redarea de pe memorii flash USB (citeste fisiere WAV, AAC, MP3 și WMA).
 • Carcasa din aluminiu asigură atât o rezistență la vibrații cat și un aspect elegant!
 • Mai mult decât atât, utilizat în combinație cu un amplificator AI-301DA, puteți crea un sistem audio compact, care vă permite să ascultati muzica de la un calculator la rezoluție inalta, puteti asculta posturi radio și chiar să redati muzică wireless de pe un smartphone sau o tabletă cu Bluetooth® care acceptă aptX®.
 • Telecomanda inclusa

Specificatii CD Player Teac PD-301

Specificatii Slot-in CD drive (CD-DA, CD-ROM/R/RW)
FM tuner supports RDS (UK/Europe model only)
PD-301DAB incl. DAB tuner
Automatic playback (on/off switchable)
Playback of WAV, AAC*, MP3 and WMA files from CDs and USB flash drives
Program playback (CD DA only)
Random and repeat playback (CD DA only)
File ID3 tag data display (song and artist names)
Switchable folder and file browsing mode
USB-A input connector (for playback of files from USB flash drives)
One coaxial digital output connector
One optical digital output connector
One RCA stereo line output connector pair
Compact dedicated remote control included
Inverted-F antenna connector for FM radio
All-aluminum enclosure
Automatic power saving (on/off switchable)
Product Dimension (W x H x D): 215 x 61 x 232mm
Weight: 2.1 Kg
Tip player CD/SACD Player
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

CD Player Teac PD-301
PDF 1 CD Player Teac PD-301
CD Player Teac PD-301
PDF 2 CD Player Teac PD-301
CD Player Teac PD-301
PDF 3 CD Player Teac PD-301
CD Player Teac PD-301
PDF 4 CD Player Teac PD-301

Recenzii despre CD Player Teac PD-301

Excelent!
Vintila / 2018-05-14 13:55:44

Este un CD player foarte bun. reda foarte multe tipuri de fisiere audio cu o precizie extraordinara. Recomand!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare