CD Player Tangent Exeo CDP

  • CD Player Tangent Exeo CDP
  • CD Player Tangent Exeo CDP
  • CD Player Tangent Exeo CDP
  • CD Player Tangent Exeo CDP
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului CD Player Tangent Exeo CDP are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
989,00 RON
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

5.0 / 5.0 din 1 recenzii
Cantitate:
+
De la: 164.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Stop and take a look around. No matter how you slice it, most of us should agree that life is good. But can you make a good thing better? Sure, because even the improvements that seem small add up over time in a positive way. Take the new Tangent EXEO, for example. It consists of only two audio components, yet provides a number of connection and playback possibilities that indeed all add up to a lifetime of positive experiences. The EXEO AMP (amplifier) and EXEO CDP (CD player) work together in perfect harmony. The EXEO CD Player is a multi-format digital disc player, capable of providing a wealth of opportunities for the listener. With CD-Audio and MP3 the EXEO CDP is an outstanding companion for a Tangent EXEO Amplifier. Both the EXEO AMP and EXEO CDP feature large VFD displays. Centrally located, the VFD display offers a wide viewing angle and an appealing intensity. Highlighting user-friendliness, the display can be dimmed according to the ambient light.

Specificatii CD Player Tangent Exeo CDP

Specificatii Dimension
W x H x D:
16.9 x 3.6 x 10.8 / 430 x 92 x 275 mm
Characteristics
Frequency range (+ 0/-1 dB): 20 - 20000 Hz
S/N ratio: 111dBA
DA Converter (DAC): WM 8761
Voltage: 220 Vac ~ 50/60 Hz
Standby consumption: 0.740
Amplifier
Connector finish: +/- Gold plated dB
Options
Remote Control
Standby function
Unit packaging
Includes: Manual, remote, RCA cables and power cable
Quantity/box: 1
Dimensions (W x H x D):
19.8 x 12.6 x 6.2 / 504 x 319 x 158 mm
Gross weight: 10.6 lbs / 4.83 kg
Net weight: 9.9 lbs / 4.5 kg
Tip player CD/SACD Player
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Recenzii despre CD Player Tangent Exeo CDP

Sunet bun!
Maria / 2018-04-16 10:02:24

Redarea este foarte buna si naturala. Muzica se asculta la alt nivel cu acest CD Player Tangent


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare