CD Player Rotel RCD 1572

  • CD Player Rotel RCD 1572
  • CD Player Rotel RCD 1572
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului CD Player Rotel RCD 1572 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
4366,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 727.67 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

RCD-1572 ridică performanţa prin utilizarea unui mecanism CD proiectat şi construit special, împreună cu alte rafinamente de circuit. Una din cele mai importante caracteristici ale RCD-1572 este filtrul digital / convertorul digital-analogic stereo WM8740 Wolfson. Conceput iniţial pentru surse de înaltă rezoluţie, este rezultatul unei cercetări extensive şi al testării în lumea reală şi prelucrează semnale digitale de maxim 24 biţi în lungime la frecvenţe de comutare de la 8 kHz la 192 kHz.

Deşi lungimile cuvintelor şi viteza de comutare pot părea excesive pentru CD-uri ce livrează date la frecvenţe mult mai reduse, această facilitate cu vitează mare adaugă o capabilitate de rezervă pentru a asigura reproducerea corectă în toate circumstanţele. Fiind legătura cea mai crucială între datele digitale de pe CD şi lumea analogică în care ascultăm, acest convertor se laudă cu atribute semnificative, pe lângă capabilităţile sale superbe de înaltă rezoluţie.

Circuitele analogice post-convertor beneficiază de experienţa de zeci de ani a firmei Rotel în croirea căii care sună cel mai bine de la ieşirea internă a DAC la conectoarele RCA şi XLR de pe panoul din spate, care fac legătura între componentele RCD-1572 şi din aval. Toate componentele circuitelor − rezistoare, condensatoare, inductoare − sunt alese doar după ce contribuţia lor pozitivă la calitatea sunetului a fost cuantificată şi verificată calitativ în sesiuni extensive de ascultare.

Toate aceste circuite se alimentează de la o sursă de alimentare bazată pe un transformator de putere toroidal special, supradimensionat, proiectat şi fabricat precis de Rotel, care alimentează la rândul său redresoare precise, regulatoare de tensiune cu toleranţă strânsă şi condensatoare de stocare avansate Slit-Foil low-ESR, toate aprovizionate la nivel global pentru a asigura funcţionarea precisă din punct de vedere muzical în cele mai pretenţioase condiţii.

Specificatii CD Player Rotel RCD 1572

Specificatii Dimensions (W × H × D): 431 × 104 × 320mm
Front panel height: 2U / 88.1mm
Power requirements: 230V, 50Hz
Power consumption: 15W
Standby power consumption: <0.5W
Net weight: 6.7kg
BTU rating: 33 BTU/h
Total harmonic distortion (THD): 0.002% @ 1kHz
Frequency response: 20Hz - 20kHz ±0.5dB
S/N ratio (IHF A Weighted): >118dB
Dynamic range: >99dB
Digital to analog converters: Wolfson 24-bit/192kHz
Channel balance: ±0.5dB
Channel separation: >115dB @ 10kHz
Tip player CD/SACD Player

Nu sunt recenzii pentru CD Player Rotel RCD 1572. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare