CD Player Rotel RCD 12

  • CD Player Rotel RCD 12
  • CD Player Rotel RCD 12
  • CD Player Rotel RCD 12
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului CD Player Rotel RCD 12 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
2700,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 450 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Muzica continua sa fie disponibilia pe CD, iar RCD-12 este player-ul ideal pentru a explora noi albume sau pentru a le asculta pe cele care exista deja in colectia dumneavoastra. Chiar si dupa mai mult de trei decenii de existenta a compact discului, RCD-12 demonstreaza ca mai exista noi resurse de performanta de oferit pentru un cd-player. La fel ca la celelate componente din Seria 12, conversia digital-analog este gestionata de convertorul Wolfson WM8740, chip utilizat cel mai frecvent la modelele de cd-player din clasa high-end. Prin urmare, daca v-am intrigat, va propunem sa redescoperiti cum pot sa sune discurile dumneavoastra favorite pe unul dintre cele mai bune cd player-e produse de ROTEL. In combintatie cu celelalte componente din Seria 12, RCD-12 poate fi controlat atat prin butoanele de pe partea frontala, cat si prin intermediul telecomenzii sau prin intermediul Rotel Link, catre RT-12, de unde cu ajutorul Rotel Remote app pentru iPhone si iPad puteti controla tot sistemul audio.

Specificatii CD Player Rotel RCD 12

Specificatii Model RCD-12
Total Harmonic Distortion + Noise 0.0045%@1kHz
Intermodulation Distortion

0.0045%@1kHz

Frequency Response (±0.5db) 20-20,000Hz
Channel Balance ±0.5db
Phase Linearity ±0.5degree
Channel Separation > 98dB@1kHz
Signal to Noise Ratio >100dB
Dynamic Range >96dB
Digital to Analogue Converter Wolfson
Analogue Output Impedance 100Ω
Digital Output 0.5Volt, Peak to Peak
Digital Output Impedance 75Ω
General -
Power Requirements (AC) 120V, 60Hz (USA) 230V, 50Hz (Europe)
Power Consumption 15 Watts
Standby Power Consumption 0.5 Watts
Dimensions (W x H x D) 430 x 93 x 313mm (17 x 3 5/8 x 12 5/16 ins)
Panel Height 80mm / 3 1/8 ins 80mm (3 1/8ins)
Weight (Net) 5.4kgs (11.9lbs)
Finishes Black, Silver
Tip player CD/SACD Player
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru CD Player Rotel RCD 12. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare