CD Player Onkyo C-755

  • CD Player Onkyo C-755
  • CD Player Onkyo C-755
  • CD Player Onkyo C-755
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului CD Player Onkyo C-755 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
1949,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Culoare

Cantitate:
+
De la: 324.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

  • Full-Flat Anti-Vibration Chassis
  • Massive Transformer and Capacitors for Stability
  • High-Precision Clocking Mechanism
  • VLSC™ Reduces Noise and Reveals Detail
  • Quality AKM 192 kHz/24-bit DAC

Compact Disc Player

Solid Deck Has the Goods for Superb CD Sound

Three elements give the C-755 an edge in audio refinement: first, a rigid 1.6 mm-thick full-flat chassis combines with a solid aluminum faceplate to virtually eliminate vibration. Second, a massive custom EI transformer and large audio-grade capacitors stabilize voltage, feeding your amp with a clean full-bandwidth signal. This improves soundstaging, headroom, and channel separation. Third, it has a high-quality DAC, precision clock, and VLSC™ filtering should you choose to output a pulse-noise-free analog signal to your power amp. Compact half-width dimensions, meanwhile, give freedom to position this stylish player anywhere, without it dominating your interior design. Paired with a matching R-N855 Network Stereo Receiver or refreshing an existing stereo setup, the C-755 will delight with seriously great sound.

Specificatii CD Player Onkyo C-755

Specificatii Plays Audio CD, CD-R, CD-RW, and MP3-encoded CD*
Solid Aluminum Faceplate
1.6 mm-thick Full-Flat Anti-Vibration Chassis
Custom Massive EI Transformer with Sub Transformer for Standby
Audio-grade Capacitors for Stable Voltage
VLSC™ Signal Processing Removes Digital Pulse Noise
Precision Clock (±10 ppm) for Clear Audio Imaging and Soundstage Cohesion
AKM 192 kHz/24-bit DAC Ensures Detailed and Accurate Digital-to-Analog Conversion
* Discs should be properly finalized.


CONNECTION FEATURES

Analog Audio Outputs
Digital Audio Output (Coaxial)
RI (Remote Interactive) Input and Output Terminals for Integrated Control of Compatible System Components with Included RI Remote
AC Inlet with Detachable Cable
OTHER FEATURES

Smooth and Silent Front-loading Disc Mechanism
Anti-Vibration Insulator Feet
Tactile Keys for Stop, Play/Pause, and Skip/Skim
25-track Playback Memory
Single-line FL Display
3-Step Display Dimming (Normal/Dim/Dimmer)
Auto Standby Function
Random and Repeat Playback Functions
Simple RI Remote Controller
Tip player CD/SACD Player
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru CD Player Onkyo C-755. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare