CD Player NUPRiME CDT-8 Pro Negru

  • CD Player NUPRiME CDT-8 Pro Negru
  • CD Player NUPRiME CDT-8 Pro Negru
  • CD Player NUPRiME CDT-8 Pro Negru
  • CD Player NUPRiME CDT-8 Pro Negru
  • CD Player NUPRiME CDT-8 Pro Negru
  • CD Player NUPRiME CDT-8 Pro Negru
  • CD Player NUPRiME CDT-8 Pro Negru
  • CD Player NUPRiME CDT-8 Pro Negru
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului CD Player NUPRiME CDT-8 Pro Negru are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
6.215,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 1035.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

NuPrime este CDT-8 este un transportor profesional extrem de precis cu un puternic decodator bazat pe DSP, care ofera toate capacitatile de corectie a erorilor.

Exista un ceas master al sistemului de decodare activa. Singura viteza a transportului minimizeaza vibratiile si discurile neechilibrate. Un convertor selectabil (SRC) asigura o rata mai mare de sampling, precum o distorsiune si un jitter minime. Exista nn puternic cip ARM LPC2103F CD care citeste, scrie si controleaza corectarea erorilor. Unitatea optica este Philips SAA7824HL laser high-end careciteste / scrie controlul capului precum si decodeaza cipurile.

Formatele suportate sunt CD-DA CD-R, CD-RW. Algoritmul reduce interferentele digitale, rezultand un bruiaj extrem de scazut.

O iesire coaxiala cu un transformator de izolare dedicat I2S scazut de iesire pentru utilizare profesionala este prezent.

Viteza de esantionare a redarii CD-ului poate fi prelevata la PCM si DSD, de la 44,1kHz la 768kHz sau DoP256. Conversia se realizeaza prin prelevare de probe in mega hertz, inainte de a se converti la rata de esantionare tintită cu bruiaj si distorsiune ultra-scazuta. Transformatorul este unul profesional personalizat de tip R cu ecranare.

Consumul de energie este redus in modul stand-by. Cd-playerul este dotat cu picioare de izolare fara vibratii NuPrime, precum si cu o telecomanda de aluminiu de inalta calitate. Aparatul este disponibil in doua finisaje: aluminiu anodizat si negru.

Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii CD Player NUPRiME CDT-8 Pro Negru

Specificatii Optical Sampling Rates Converter (SRC): 44.1KHz, 48KHz, 88.2KHz, 96KHz, 176.4KHz,
192KHz, DoP64
•Coaxial Sampling Rates Converter (SRC): 44.1KHz, 48KHz, 88.2KHz, 96KHz, 176.4KHz,
192KHz, 352.8KHZ, 384KHz, 705KHZ, 768KHZ, DoP64, DoP128, DoP256
•HDMI I2S Sampling Rates Converter (SRC): 44.1KHz, 48KHz, 88.2KHz, 96KHz, 176.4KHz,
192KHz, 352.8KHZ, 384KHz, 705KHZ, 768KHZ, DoP64, DoP128, DoP256
AES / EBU Sampling Rates Converter (SRC): 44.1KHz, 48KHz, 88.2KHz, 96KHz, 176.4KHz,
192KHz, 352.8KHZ, 384KHz, 705KHZ, 768KHZ, DoP64, DoP128, DoP256
•Bit Resolution: 24-bits
Dimensions: 235 mm W x 281 mm D x 55 mm H (including feet)
•Weight: 2.1Kg
•Worldwide AC voltage: 100VAC~240VAC
WEIGHT 2.1 kg
DIMENSIONS 281 x 235 x 55 mm
Tip player CD Transport
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

NUPRiME Audio

Dupa multi ani de OEM (Original Equipment Manufacturer) in spate, Jason Lim, co-fondatorul NuForce, a decis, in 2014, sa cumpere actiunile diviziei de High End a companiei si sa porneasca o noua afacere. Beneficiind de excelenta tehnologie mostenita de la NuForce si de o echipa noua de ingineri foarte talentati si dedicati in intregime pasiunii pentru echipamentele audio, NUPRiME a avut o ascensiune fulminanta. 

Pentru prima data in istoria industriei audio High End, un brand a primit, in acelasi an, patru premii Product of the Year, din partea prestigioaselor publicatii The Absolute Sound si SoundStage!.

Una dintre explicatiile pentru succesul atins este integrarea pe verticala. Foarte putine marci de renume din domeniu au propriile fabrici si-si permit sa nu externalizeze productia catre un OEM. NUPRiME este una dintre acestea, astfel ca nu doar controlul calitatii este perfect, dar si costurile pot fi mentinute la un nivel foarte accesibil. Mai mult, intreaga gama de produse NUPRiME (amplificatoare, servere media, DAC-uri, casti, preamplificatoare, receiver home theater sau amplificatoare de casti) beneficiaza de cateva integrari tehnologice unice, ceea ce le face printre cele mai bune la raportul calitate/pret din intreaga industrie.

Pricipiul de baza al companiei este sa stabileasca pretul final al unui produs exclusiv pe criteriul costurilor de productie, nu pe calitatea sunetului sau pe greutatea obiectului. 

Una dintre cele mai importante inovatii tehnologice marca NUPRiME este implementarea unui chip logic numit FPGA, care inlocuieste rezistoarele foarte scumpe din arhitectura unui preamplificator/DAC de top. Astfel, NUPRiME se afla in postura unui gigant din lumea audio care-si permite sa-si vanda minunile cu preturi pe care si le poate permite orice pasionat. 

Nu sunt recenzii pentru CD Player NUPRiME CDT-8 Pro Negru. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare