CD Player / Network Player Teac CD-P800NT

 • CD Player / Network Player Teac CD-P800NT
 • CD Player / Network Player Teac CD-P800NT
 • CD Player / Network Player Teac CD-P800NT
 • CD Player / Network Player Teac CD-P800NT
 • CD Player / Network Player Teac CD-P800NT
 • CD Player / Network Player Teac CD-P800NT
 • CD Player / Network Player Teac CD-P800NT
 • CD Player / Network Player Teac CD-P800NT
 • CD Player / Network Player Teac CD-P800NT
 • CD Player / Network Player Teac CD-P800NT
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului CD Player / Network Player Teac CD-P800NT are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

CD/Network Player

Culoare: Negru

 • Permite ascultarea posturilor radio de pe internet. O altăcaracteristică de confort utilă este faptul că posturile de radio pe internet favorite pot fi memorate (prin intermediul PC), astfel ca le puteti accesa mult mai rapid.
 • Conectare digitală cu iPod/iPhone doar prin portul USB frontal. Portul USB furnizează curent continuu, astfel ca puteti încărca la acesta orice iPod/iPhone.
 • Dispune de două porturi USB, unul pe partea frontală si unul pe spate ce suporta fișiere audio de înaltă rezoluție precum MP3 și WMA.
 • Compatibil cu DLNA 1.5 si home media access
 • CD-P800NT intră automat în mod de așteptare ( standby mode )în cazul în care nu a detectat un semnal audio pentru mai multde 20 de minute.
 • Display-ul montat pe panoul frontal, prezinta numele artistului șititlurile melodiilor.
 • Telecomanda inclusa

Specificatii CD Player / Network Player Teac CD-P800NT

Specificatii Plays back 2.8/5.6MHz DSD via LAN/USB flash memory
Plays back 24-bit/192kHz WAV/FLAC via LAN/USB Flash Memory*
Music streaming via LAN (DLNA 1.5)
32bit/192kHz PCM file playback
Supports various Internet Music streaming services such as Pandora, SiriusXM and vTuner Internet Radio.
Free Remote App for iOS/Android devices
iPod/iPhone digital direct connection and charging (Made for iPod/iPhone)
Plays back various music formats from USB flash memory
BurrBrown PCM 1795 D/A converter
JRC NJM8901 Op-amps
Reliable CD Drive mechanism
Fluorescent display with dimmer
2 USB ports on both front and rear panels
Two RCA stereo line inputs
100Base-T Ethernet port
Coaxial and optical digital audio outputs
RCA analog audio output
Headphone output with volume control
Auto power saving function (user defeatable)
Complies with RoHS
Overall Dimensions W x H x D: 435 x 101 x 301mm
Weight: 4.9 Kg
Tip player CD/SACD Player
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

CD Player / Network Player Teac CD-P800NT
PDF 1 CD Player / Network Player Teac CD-P800NT
CD Player / Network Player Teac CD-P800NT
PDF 2 CD Player / Network Player Teac CD-P800NT

Nu sunt recenzii pentru CD Player / Network Player Teac CD-P800NT. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare