CD Player Metronome Le Player 2

  • CD Player Metronome Le Player 2
  • CD Player Metronome Le Player 2
  • CD Player Metronome Le Player 2
  • CD Player Metronome Le Player 2
  • CD Player Metronome Le Player 2
  • CD Player Metronome Le Player 2
  • CD Player Metronome Le Player 2
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului CD Player Metronome Le Player 2 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
20190,00 RON / Bucata

Acest produs se aduce la comanda in termen 15-30 zile. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

Disponibilitate: La comanda in 15-30 zile

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 3365 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Le Player 2 est THE affordable DAC and CD player for all audiophiles, characterized by a fabulous sound reproduction.

The USB DAC allows all audio formats until 24 bit - 192 kHz, and may be used as transport thanks to its S/P DIF digital output.

Delivered in Silver Aluminum, Le Player will integrate your system with the greatest elegance.

This CD player combines the high requirement quality standards of Métronome and a fabulous reproduction of sound.

Main Highlights and Design Features

The transport mechanism from Philips was customized by Métronome, in particular for the top-loading requirements.

Continuous ground link from the disc surface to the electrical earth permits the dissipation of static electricity for better working conditions for electronic and
optical components.

The power supply with individual power transformers and completely independent regulation lines for each critical part of the transport - display, servo mechanism, motor, digital output stage - provides an inter-stage EMI/RFI radiation protection and insures a dynamic analog-like sound quality.

Le Player is only available in Silver finishing

Métronome has been successfully designing DACs and CD players for almost 30 years. We developed a complete range of integrated DACs and CD players in order to fit your requirements. From Le Player to CD8 S, the audiophile has the complete choice between USB or USB+S/PDIF DAC, reading PCM only or PCM and DSD, with or without tube output.

Like all our products, our integrated DACs and CD players are 100% designed and made in our workshop from the finest materials and with the best components and parts. The chassis is a combination of steel and aluminum, especially the drawer is a real piece of fine mechanics. Feet and CD puck are made of Delrin, which gives stability and most efficient dissipation of vibrations.

All electronics are proprietary and handcrafted in our workshop. The DAC chips have been selected to give a resulting natural and structured sound with great detail.
The integrated power supply is made of individual power transformers with independent regulation lines for each critical part of the device.

Specificatii CD Player Metronome Le Player 2

Specificatii Pickup mechanism :
Philips GF8 customized, with Delrin® CD puck for Le Player 1

Resolution :
24 bits / 192 kHz delta-sigma, 1 internal converter

Digital inputs :
Asynchronous USB type B (24/192)

Digital output :
S/P DIF 75 Ohms RCA connector

Analogic outputs :
Unbalanced 2.5 V RMS @0dB − 47 kOhms, RCA connectors
Balanced 2.5 V RMS @0dB − 600 Ohms, XLR connectors

Power supply :
3 toroidal transformers with Schaffner filters, 7 independent regulation lines
Voltage : 100 − 120/240 V − 50/60 Hz

Accessories :
Métronome remote


Other characteristics :
Consumption : 40 VA
Dimensions (LxHxP): 450 x 115 x 435 mm
Weight: 12 Kg
Tip player CD/SACD Player
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Metronome - Sunetul in toata splendoarea sa

 

Marca Metronome a fost creata de catre un grup de audiofili pasionati, care, incepand cu anul 1987, au proiectat si produs difuzoare, amplificatoare si CD playere care au adus reputatia mondiala in segmentul de piata premium. Concepute si asamblate manual in Franta, produsele se diferentiaza prin performantele tehnice deosebite si calitatea incredibila a sunetului, caracteristici garantate de catre publicatiile internationale de profil.

Dominique Giner, principalul membru fondator al Metronome Technologie, ca iubitor de muzica, a inceput prin a proiecta mobilier destinat echipamentelor audio-video, iar dupa ce si-a construit propriile sale difuzoare (integrate intr-o forma de metronome, care au devenit un real succes, vanzandu-se in mai mult de 1000 de exemplare), a pus bazele a ceea ce a urmat sa ajunga un reper in lumea audiofila, in special datorita CD playerelor de o calitate exceptionala.

Echipamentele Metronome sunt proiectate si, in continuare, confectionate artizanal, asamblarea manuala oferind garantia unui produs care tinde spre perfectiune. Fiecare produs este verificat de catre o echipa de ingineri care se asigura ca se intrunesc toate standardele de performanta.

Metronome isi propune sa valorifice cei 30 de ani de experienta pentru a proiecta produse care sa reflecte precizia, fluiditatea si autenticitatea sonora.

What HiFi 5 Stars

Nu sunt recenzii pentru CD Player Metronome Le Player 2. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare