CD Player Magnat MCD 850

 • CD Player Magnat MCD 850
 • CD Player Magnat MCD 850
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului CD Player Magnat MCD 850 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

CD-player cu suport SACD si iesiri pe lampi

 • Arhitecturca iesiri dual-mono pe lampi (doua triode duble tip ECC82)
 • Lampi atent selectionate si testate (ciclu 60ore), de provenienta ruseasca
 • Mecanism SACD de inalta calitate, produs de Sanyo
 • Convertor digital-analog Burr-Brown
 • Sursa de alimentare sofisticata cu transormator cu miez de tip R
 • Mod standby separat pentru minimiarea consumului de energie cand unitatea nu este folosita
 • Conectori RCA de inalta calitate pentru iesirile de semnal
 • Iesiri digitale (optica si coaxiala)
 • Iesire casti (cu volum controlat prin telecomanda)
 • Display (poate fi oprit din meniul aparatului)
 • Panou frontal din metal solid cu grosimea de 8mm
 • Telecomanda eleganta, metalica, cu acces la toate functiile unitatii


Specificatii CD Player Magnat MCD 850

Specificatii Raspuns in frecventa
Pe CD - 5Hz-20kHZ (+/- 0.5dB)
Pe SACD - 5Hz-40kHz (+/- 0.5dB)
Raport semnal/zgomot >108dB (20Hz-20kHz)
Separatie canale >105dB (1kHz)
Senzitivitate iesire - 1.9V(10kOhmi)
Distorsiune armonica - <0.0015%
Formate suportate - CD-Audio, SACD, SACD-Hybrid, CD-R, CD-RW
Iesiri digitale - optica si coaxiala
Alimentare - 230VAC/50Hz
Consum - 25W maxim, 1.0W standby
Finisaje - black si silver
Dimensiuni unitate - 430x90x330mm
Dimensiuni telecomanda - 45x190x23mm
Greutate - 7.5Kg

Tip player CD Player cu Tuburi
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru CD Player Magnat MCD 850. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare