CD Player Bryston BCD-3

  • CD Player Bryston BCD-3
  • CD Player Bryston BCD-3
  • CD Player Bryston BCD-3
  • CD Player Bryston BCD-3
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului CD Player Bryston BCD-3 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
Solicita pret!

Acest produs se aduce la comanda in termen 3-6 zile. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

Disponibilitate: La comanda

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

cd player

CD player-ului nu este o sursa invechita! Cu toate ca fisierele audio de inalta rezolutie domina atentia audiofililor, multi iubitori de muzica au sute sau mii de CD-uri ce au nevoie de cel mai rafinat player posibil pentru a fi exploatate la maxim de calitate. Cu toate ca playerele universale sau DVD pot rula si CD-uri de muzica, nu rezolva intreaga gama dinamica si nuantele de care este capabil acest mediu CD, si compromit muzica de pe CD. Bryston BCD-3 a fost fabricat in mod explicit pentru ca muzica de pe CD sa sune intr-un mod minunat.

Fluxul digital de pe CD este trimis catre un DAC dual-balansat unde este convertit in semnal analogic. Etajul de iesire este construit folosind amplificatoare operationale proprietare Bryston, complet balansate, in clasa A, discrete. Un transport optic profesional citeste discul si un master clock de precizie maxima sincronizeaza semnalul. Bryston BCD-3 ofera un semnal cu jitter zero, linearitate superba, obtinand maximum posibil din CD-uri. Poti conecta BCD-3 la retea pentru a-l controla cu interfata web sau cu un sistem de automatizare a casei. Il poti controla si prin telecomanda universala Bryston BR-2

Iesiri: RCA, XLR, S/PDIF RCA, AES/EBU XLR
Control: Ethernet, USB-A, IR, DC, RS-232


Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii CD Player Bryston BCD-3

Specificatii Caracteristici:
DACs and transport slave to single master clock for jitter free performance
Dual balanced AKM digital to analog converters based on BDA-3 design
Fully discrete class-A operational amplifiers form the analog output section

Optiuni:
Available with silver or black faceplate
17” or 19” faceplate available
Rack mountable option available (2U)
BR2 remote control available (see Accessories in Other Products

Dimensiuni:
17” W x 3.325” H x 11.53” D (17″ Faceplate)
43.2cm W x 8.5cm H x 29.3cm D (43.2cm Faceplate)
19” W x 3.325” H x 11.53” D (19″ Faceplate)
48.3cm W x 8.5cm H x 29.3cm D (48.3cm Faceplate)
4 kg

Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru CD Player Bryston BCD-3. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare