CD Player Auto Pioner DEH-1800UBG

  • CD Player Auto Pioner DEH-1800UBG
  • CD Player Auto Pioner DEH-1800UBG
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului CD Player Auto Pioner DEH-1800UBG are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

The DEH-1800UBG lets you enjoy your favourite music from FM radio stations, CDs, Android smartphones, USB devices or via an Aux-In connection.
This easy to use car stereo plays your tracks at 4 x 50W of pure, proven MOSFET power. If that is not enough, you can always use the RCA pre-out to hook up another stereo component, like a subwoofer or an extra amplifier for the front and rear speakers.
This car stereo has an outstanding black and white illuminated LCD display with bright green illuminated keys.

Specifications

FLACenjoy FLAC lossless digital audio files in your vehicle with playback output at CD quality, without the need to convert
CD-R/RWenjoy stunningly accurate audio disc sound reproduction
USB Inputconnect any device with an USB interface cable to charge your device or listen to clean, clear sound
Aux Inputplug your portable music player directly into your device for an easy and convenient musical experience

Specificatii CD Player Auto Pioner DEH-1800UBG

Specificatii Main Features
Maximum power output MOSFET 50W x 4 W
Tuner RDS FM/AM Tuner (24 preset stations)
Plays Via CD/-R/-RW: MP3 and WMA audio files Via USB: FLAC, MP3, WAV and WMA audio files Other music devices via the front Aux-In
Front Panel Fully detachable
Button Illumination Green
Remote Control Steering Wheel Remote Input
Cellular telephone auto muting
Power Save Mode
USB Input
Aux Input
1-DIN
Audio
FLAC
Advanced Sound Retriever
Graphic Equaliser 5-Band Graphic Equaliser
High Pass Filter
Low Pass Filter
Source Level Adjuster
CD Player Features
CD-R/RW
CD Text
MP3 Text Display
Last Position Memory
Random Play
Screen Features
Displays Cyrillic Characters
Display Illumination Wide angle VA LCD Display (1 line with 13 characters)
Illumination Effects
Illumination Timer
Brightness Control 10 steps
Connections
Aux-in Front Aux-in
Direct Sub Drive
Wired Remote Input
RCA Pre-Outs 1 (Rear or Subwoofer)
USB Input Front, illuminated USB
Android Compatibility
Android Media Compatible
Compatible Generations Compatible Android phones with Android V4.1 or higher
Supported Functions • App playback (4.1 or later) • Music playback • Battery charging
Tuner Features
Radio Data System (RDS)
Traffic Announcement
Best Stations Memory (BSM)
Auto Alternative Frequency Search
Auto/Manual Frequency Search
PTY Search
Tip Echipament CD Player
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru CD Player Auto Pioner DEH-1800UBG. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare