CD Player Auto Pioneer DEH-1800UBB

  • CD Player Auto Pioneer DEH-1800UBB
  • CD Player Auto Pioneer DEH-1800UBB
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului CD Player Auto Pioneer DEH-1800UBB are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Simple but smart.

The DEH-1800UBB lets you enjoy your favourite music from FM radio stations, CDs, Android smartphones, USB devices or via an Aux-In connection.

This easy to use car stereo plays your tracks at 4 x 50W of pure, proven MOSFET power. If that is not enough, you can always use the RCA pre-out to hook up another stereo component, like a subwoofer or an extra amplifier for the front and rear speakers.

This car stereo has an outstanding blue and black illuminated LCD display with bright red illuminated keys.

How to connect your smartphone
Play that song

Hook up your smartphone via the front USB or Aux-in and enjoy instant music playback on the go. Extended USB connectivity - via MTP - now allows you to control music related apps that run on your Android smartphone (4.1 or later) directly from the stereo.Clear from any angle

Our new and improved car stereo displays offer high contrast and a wide viewing angle, making it easy to read from the driver's and the passenger's seat.Sound bound

Expect to be blown away by high quality audio and 4 x 50 Watts MOSFET power. A 24-bit D/A converter takes care of accurate sound reproduction without distortion, while the Advanced Sound Retriever will restore any quality that is lost during compression.High quality audio playback

With the ability to play back FLAC files, you'll get the best possible audio quality a car stereo can offer.


Specificatii CD Player Auto Pioneer DEH-1800UBB

Specificatii Main Features

Max. Power Output MOSFET 50W x 4

Tuner RDS FM/AM Tuner (24 preset stations)

Plays Via CD/-R/-RW:
MP3 and WMA audio files

Via USB:
FLAC, MP3, WAV and WMA audio files

Other music devices via the front Aux-In

Front Panel Fully detachable

Button Illumination Red

Remote Control Steering Wheel Remote Input

Cellular Telephone Auto Muting (+)

Power Save Mode

Display

Displays Cyrillic Characters

Display Illumination Wide angle VA LCD Display (1 line with 13 characters)

Illumination Effects

Illumination Timer

Brightness Control 10 steps

Connectivity

Aux-in (+) Front Aux-in

Direct Sub Drive (+)

Wired Remote Input (+)

RCA Preout (+) 1 (Rear or Subwoofer)

USB Input Front, illuminated USB

Android Compatibility

Android Media Compatible via MTP

Compatible Generations Compatible Android phones with Android V4.1 or higher

Supported Functions • App playback (4.1 or later)
• Music playback
• Battery charging

Tuner Features

Radio Data System (RDS) (+)

Traffic Announcement (+)

Best Stations Memory (BSM) (+)

Auto Alternative Frequency Search (+)

Auto/Manual Frequency Search (+)

PTY Search (+)

CD Player Features

CD Text (+)

MP3 Text Display (+)

Last Position Memory (+)

Random Play

Audio

Advanced Sound Retriever (+)

Graphic Equaliser 5-Band Graphic Equaliser

High Pass Filter (+)

Low Pass Filter (+)

Source Level Adjuster (SLA) (+)
Tip Echipament CD Player
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru CD Player Auto Pioneer DEH-1800UBB. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare