CD Player Auto Pioneer DEH-1600UBA

  • CD Player Auto Pioneer DEH-1600UBA
  • CD Player Auto Pioneer DEH-1600UBA
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului CD Player Auto Pioneer DEH-1600UBA are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Easy to use CD Tuner with banging beats .

Get pristine sound from the DEH-1600UBB's built-in amplifiers that deliver 4 x 50W of pure, proven MOSFET power. For more power you can use the RCA pre-out to hook up another stereo component, like a subwoofer or an extra amp for the rear speakers.

Enjoy CDs or CD-R/RW with support for MP3, WMA and WAV files, or use the illuminated USB and Aux-in if your music is stored on a portable device, like a USB stick.


Specificatii CD Player Auto Pioneer DEH-1600UBA

Specificatii Main Features DEH-1600UBA
Max. Power Output MOSFET 50W x 4
Tuner D4Q RDS FM/AM Tuner (24 preset stations)
Plays • CDs and CD-R / CD-RW
• MP3, WMA, WAV from CD-R / CD-RW/ USB
• Other music devices via the front Aux-In / USB
Front Panel Removable
Button Illumination Amber
Accessories Protective case for front panel
Display DEH-1600UBA
Displays Cyrillic Characters Yes
Display Illumination Black LCD Display with white text (1 line with 12 characters)
Connectivity DEH-1600UBA
Aux-in Front Aux-in
Direct Sub Drive Yes
RCA Preout 1 (Rear or Subwoofer)
USB Input Front, iIlluminated USB
Tuner Features DEH-1600UBA
Radio Data System (RDS) Yes
Traffic Announcement Yes
Best Stations Memory (BSM) Yes
Auto Alternative Frequency Search Yes
Auto/Manual Frequency Search Yes
PTY Search Yes
CD Player Features DEH-1600UBA
CD Text Yes
MP3 Text Display Yes
Last Position Memory Yes
Random Play Yes
Audio DEH-1600UBA
Advanced Sound Retriever Yes
Graphic Equaliser 5-Band Graphic Equaliser
High Pass Filter Yes
Low Pass Filter Yes
Source Level Adjuster (SLA) Yes
Tip Echipament CD Player
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru CD Player Auto Pioneer DEH-1600UBA. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare