CD Player Auto Clarion CZ-302E

 • CD Player Auto Clarion CZ-302E
 • CD Player Auto Clarion CZ-302E
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului CD Player Auto Clarion CZ-302E are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

FEATURES

 • CD/USB/MP3/WMA playback
 • Built-in Parrot Bluetooth interface (HFP, HSP, A2DP, AVRCP, PBAP)
 • Built-in Microphone and external microphone ready with optional RCB199
 • 3.5 mm audio auxiliary input (front)
 • Front USB Port with iPod direct connect capabilities (optional CCA748 iPod interface cable)
 • 4 × 45 W MOS-FET power amplifier
 • Subwoofer level control
 • Built-in Low pass / High pass filters
 • Beat EQ for sound adjustment
 • 2V / 4-channel audio pre-out
 • OEM steering wheel remote ready

Parrot Bluetooth for hands-free communication, access to phonebook and audio streaming

Built-in Parrot Bluetooth provides hands-free telephone communication, with comprehensive compatibility with a variety of mobile phones.

With a built-in microphone and Phonebook access, you can safely talk and drive at the same time. Play music stored on your mobile phone with Bluetooth audio streaming.

* Dependent on mobile phone.

* Please see our website for details of compatible Bluetooth mobile phones.

Seamless enjoyment with superior iPhone and iPod connectivity

Just connect using the USB cable supplied with your iPhone or iPod, and you′ll get integrated control for easy access to your music. You can also watch videos with an optional CCA748 cable and external monitor. One of the benefits of integrated operation is the Simple Control function, which allows operation using the iPhone/iPod controls that you′re used to using, in addition to controllability from the source unit. The ABC Search function lets you list up the names of Songs and Artists stored on your iPod that start with the alphabet letter you choose. This is much more convenient than going through a long list of everything, or having to tap-in a specific name. What′s more, your iPhone or iPod battery is charged while connected to the source unit, so it′s ready to go at full power the moment you reach your destination.

* Please see our website for details of compatible iPod / iPhone models.

* iPod video can be viewed by connecting CZ302E to an external universal monitor with RCA video input and by connecting a suitable iPod / iPhone via the optional CCA748 cable.

Video browsing control

Video browsing lets you conveniently enjoy video content stored on iPod / iPhone via a connected monitor.


Specificatii CD Player Auto Clarion CZ-302E

Specificatii TUNER SECTION
Frequency bands
FM: (MHz) 0.05MHz steps 87.5 to 108.0
MW: (kHz) 9 kHz steps 531 to 1,602
LW: (kHz) 3 kHz steps 153 to 279
FM usable sensitivity (dBf) 8
FM 50 dB quieting sensitivity (dBf) 17
FM alternate channel selectivity (dB) 60
FM stereo separation @1 kHz (dB) 30
FM stereo freq. resp. @ ±3 dB (Hz) 30 to 15,000
CD SECTION
S/N ratio (dB) 94
Frequency response (Hz) 20 to 20,000
Dynamic range (dB) 94
Harmonic distortion (%) 0.1
AUDIO SECTION
Power output (DIN45324, +B = 14.4 V) 4 × 20W
GENERAL
Dimensions (W × H × D) (Inches) 188 × 58 × 190
Weight (kg) 1.35
Power consumption: less than 15 A
Speaker impedance 4Ω (4Ω to8Ω allowable)
Tip Echipament CD Player
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru CD Player Auto Clarion CZ-302E . Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare