CD Player Auto Alpine CDA-9886M

 • CD Player Auto Alpine CDA-9886M
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului CD Player Auto Alpine CDA-9886M are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Enjoy premium quality sound Alpine delivers with modern convenience and control. The CDA-9886M uses a cool blue illuminated, BioLite high definition display so you can view all your song information. The CDA-9886M is a robust head unit allowing you to connect to a wide array of digital media sources and formats, including HD Radio®, XM® or SIRIUS® satellite radio, Bluetooth Wireless Technology, USB mass storage devices and CD changers (Separate adapters and/or subscriptions required) The CDA-9886M will make all your sources sound great using its high quality 24-Bit DSP to make sure you get every musical detail from all your favorite digital media.

IMPRINT SOUND & Highly Expandable

 • IMPRINT PXA-H100 ready with Dual Input Capability (available Spring 08)
 • Power Pack Ready - upgrade to full 45Wx4 RMS
 • 4 Volt Pre-Outs for Front, Rear, and Subwoofer channels w/Subwoofer Level control
 • High-Pass Crossover (selectable 80/120/160Hz)
 • Bass Center Frequency control with Q, Treble Center Frequency control

Plug-in an iPod!

 • Full Speed Connection for iPod using KCE-422i (*optional)
 • Full Speed AUX input using KCE-236B Full Speed to mini-jack cable
 • QuickSearch
 • Percentage Search
 • Percentage Search lets you navigate quickly through your iPod library to find the song you want with no waiting
 • Advanced HMI using the Rotary Encoder knob and Percentage Search makes it easy to find all your iPod content fast


Specificatii CD Player Auto Alpine CDA-9886M

Specificatii Marine Coating System
Salt/Fog (ASTM B117) Certified
UV(ASTM G154/D4329) Certified
BioLite high-definition display
Blue Illumination
Rotary Encoder volume control
Spanish language compatible
Remote Control ready
24-Bit DSP with integrated DAC and 8x Oversampling
18W RMS/ 50W MAX x 4
Power Pack Ready “ upgrade to full 45Wx4 RMS (coming soon)
3 Preouts (4 Volts)
IMPRINT PXA-H100 ready with Dual Input Capability (available March 08)
iPod Control
SAT Radio ready
HD Radio Ready with Multicasting
Ready for Bluetooth wireless technology
Ready for USB mass storage devices
Ai-NET bus system allows connection to HD Radio w/Multicasting, Satellite Radio, CD Changer, and Aux Input (using the KCA-121B)
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Alpine Electronic of America Inc. a fost fondata in 1978, fiind unul dintre principalii producatori de echipamente electronice mobile performante, specializat in multimedia.

Filiala importanta a Alps Electronic CO. Ltd., unul dintre principalii producatori mondiali de componente electronice pentru calculatoare, comunicatii si echipamente electronice pentru masini, Alpine are un portofoliu imens ce include sisteme de divertisment digital, securitate si sisteme de navigatie auto.

Cu peste patru decenii de experienta, folosind o tehnologie digitala de ultima ora in cautarea excelentei in reproducerea sunetului, Alpine au ramasi fideli viziunii de a combina muzica, imaginea si datele, realizand cele mai performate sisteme mobile multimedia ce depasesc constant asteptarile conceptuale ale noilor produse, oferind o noua experienta atat in conducerea masinilor, cat si al divertismentului din timpul calatoriei.

Astazi Alpine ofera produse de inalta calitate, la un pret competitiv atat pentru consumatorii finali cat si pentru cei mai cunoscuti producatorii de masini din intreaga lume.

Sistemele de navigatie sunt centrul de resurse pentru linia mobila multimedia a companiei, urmate de sisteme inteligente de transport, DVD playere, sisteme Dolby Digital, amplificatoare si accesorii audio, difuzoare auto, radio audio digital prin satelit, sisteme schimb date mobile si comunicare prin dispozitivele telematice ce se imbina cu sistemele de navigare pentru a crea o platforma completa de produse.

Nu sunt recenzii pentru CD Player Auto Alpine CDA-9886M. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare