Casti Wireless Pioneer SE-MJ771BT

  • Casti Wireless Pioneer SE-MJ771BT
  • Casti Wireless Pioneer SE-MJ771BT
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Casti Wireless Pioneer SE-MJ771BT are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
399,00 RON / Bucata 325,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 66.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

SOUND: Deep resonating low frequency reproduction from the 40mm speaker driver bring the bass. With support for aptX© and AAC audio codecs for low latency high quality audio playback. DESIGN: Bluetooth® and NFC enabled for simple pairing of devices. Music playback control and hands free calling buttons built into the housing for easy operation. Compact folding design. FIT: Wide comfortable cushioned headband. OTHER FEATURE: Up to 32 hours of wireless music/talk time. Included audio cable can be attached to keep the music playing.

FOR SMARTPHONES

These headphones are ideal for use with Android, Windows and Apple smartphones.

FOLDING MECHANISM

These headphones can be folded easily for space-saving, secure transport when traveling.

FOR IPOD, IPHONE & IPAD

These headphones are certified for iPod, iPhone & iPad, and deliver a unique sound experience to your iTunes library.

BLUETOOTH

Wireless headphones with long battery life, playback control and hands-free function for smartphones.

NFC

This headset supports NFC and can be wirelessly connected with other NFC devices for audio transmission.

BASSHEAD

These headphones series is characterized by its heavy bass acoustic tuning with very stable reproduction in low frequency ranges.

Specificatii Casti Wireless Pioneer SE-MJ771BT

Specificatii AUDIO FEATURES
Dynamic 40 mm drivers
Long-life lithium-ion battery (32 hours runtime)
Frequency response 6 - 28,000 Hz
Impedance 32 Ohm
Maximum capacity 1,000 mW
Maximum efficiency 105 dB
USB & 3.5 mm jack cable
Large ear pads and wide, padded headband for excellent comfort
Collapsible design
Glossy design

OPERATING FEATURES
Built-in Bluetooth aptX and NFC
One-touch pairing with your Smartphone (Multi-pairing up to 8 devices)
Multifunctional headset Smartphones

DIMENSIONS & WEIGHT
Weight 215 g
Tip Echipament Casti On Ear (supra-aurale)
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Casti Wireless Pioneer SE-MJ771BT. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare