Casti Wireless JBL Synchros E50 BT

  • Casti Wireless JBL Synchros E50 BT
  • Casti Wireless JBL Synchros E50 BT
  • Casti Wireless JBL Synchros E50 BT
  • Casti Wireless JBL Synchros E50 BT
  • Casti Wireless JBL Synchros E50 BT
  • Casti Wireless JBL Synchros E50 BT
  • Casti Wireless JBL Synchros E50 BT
  • Casti Wireless JBL Synchros E50 BT
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Casti Wireless JBL Synchros E50 BT are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Bluetooth® Connectivity
Bluetooth technology provides high-quality music streaming from mobile audio devices. Whether the sound source is your mobile phone, tablet or laptop computer, this product can work with it.

Android/iOS Compatible
Compatible with your choice of either iOS or Android devices giving you the flexibility you need for your listening pleasure.

Built-in, USB rechargeable lithium-ion battery provides 18 hours of uninterrupted listening. And when the battery dies, the included aux cable allows for passive listening
Listen all day, charge at night. The built-in rechargeable Li-ion battery powers the E50 for a generous, best-in-class 18-hours of play time. And on the occasion that you find yourself without power, use the included 3.5mm aux cable to play passively. Also included, a micro USB cord for recharging.

Ear-cup-based microphone with echo-cancelation technology for handsfree calling with clear voice transmission
The E50BT keeps you connected, not tied down. Seamlessly shift from music listening to a phone call at the touch of a button. Speak wirelessly via the built-in microphone and experience pure, clear telephony thanks to echo-cancelation technology.

JBL Signature Sound with PureBass Performance and premium 50mm drivers deliver full spectrum sound with uninhibited clarity and powerful bass
The E50BT delivers uncompromising highs and expansive lows; performing at a high level, it reproduces a wide frequency response from 20Hz - 20kHz. The large drivers pair with JBL′s PureBass Performance to guarantee a dynamic, undistorted listening experience − Hear the Truth™.

Specificatii Casti Wireless JBL Synchros E50 BT

Specificatii Alte caracteristici: Compatible with Android and iOS
Driver 50mm

BT frequency range: 2.402−2.480GHz
BT transmitter power: <4dBm
BT transmitter modulation: GFSK π/4 DQPSK 8-DPSK
Support BT 3.0, A2DP v1.3, AVRCP v1.5, HFP v1.6, HSP v1.2

Microphone sensitivity: -42dBV/Pa @ 1kHz
Battery type: Lithium polymer (3.7V, 730mAh)
Music playing time: 18 hours
Talk time: 24 hours
Contact cu urechea: over ear
Jack: 3.5mm
Raspuns in frecventa: 20 - 20kHz
SPL: 117dB @ 30mW
Putere maxima: 30mW
Greutate: 0.3 Kg
Tip Echipament Casti Over Ear (circum-aurale)
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Casti Wireless JBL Synchros E50 BT. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare