Casti Sennheiser DW Office

  • Casti Sennheiser DW Office
  • Casti Sennheiser DW Office
  • Casti Sennheiser DW Office
  • Casti Sennheiser DW Office
  • Casti Sennheiser DW Office
  • Casti Sennheiser DW Office
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Casti Sennheiser DW Office are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

DW Office is a single-sided premium wireless DECT headset. Enjoy your calls in Sennheiser voice clarity and get natural high-definition sound for superior voice clarity. Work safely ensured that the ActiveGard® technology will protect your hearing. Imagine making every call in comfort, and being able to focus on what′s important: the conversation. DW Office comes in both dual-connectivity variants (desk phone AND softphone), and single-connectivity variants (desk phone only and softphone/USB only).

FAST CHARGING
Re-charge 50% of the battery in 20 minutes.

FULL WORK DAY TALK TIME
8 hours in wideband and 12 hours in narrowband sound mode.

NOISE-CANCELING MICROPHONE
Filters out unwanted background noise for crystal-clear conversations.

SENNHEISER VOICE CLARITY
For a more natural sound experience.

SENNHEISER ACTIVEGARD®
Sennheiser′s innovative and patented hearing protection technology against acoustic shock.

Specificatii Casti Sennheiser DW Office

Specificatii Alte caracteristici: MICROPHONE: Electret Condenser Microphone, Noise canceling

FREQUENCY RESPONSE Narrowband: 300 Hz - 3.500 Hz (Article No. 504300)
FREQUENCY RESPONSE Wideband: 150 Hz − 6.800 Hz (Article No. 504300)

EARPAD SIZE ø 50 mm / 1.96 inches
CHARGING TIME 0 - 50: 20 min (Article No. 504300)
CHARGING TIME 0 - 100: 1 h (Article No. 504300)
STANDBY TIME up to 100 h
RANGE line of sight: 180 m (Article No. 504300)
RANGE in typical office building: 55 m (Article No. 504300)
TALK TIME Wideband: up to 8 h (Article No. 504300)
TALK TIME Narrowband: up to 12 h (Article No. 504300)
OPERATING TEMPERATURE +5°C to + 45 °C (+41°F to +113 °F)
POWER SUPPLY Battery (Lithium Polymere)
Contact cu urechea: on ear
Greutate: Headband version: 50 g (Article No. 504300)
Ear hook version: 22 g (Article No. 504300)
Tip Casca Casti CallCenter & Office
Mod Constructie Casti Inchise
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Casti Sennheiser DW Office. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare