Casti Pioneer SE-MJ561BT Auriu

  • Casti Pioneer SE-MJ561BT Auriu
  • Casti Pioneer SE-MJ561BT Auriu
  • Casti Pioneer SE-MJ561BT Auriu
  • Casti Pioneer SE-MJ561BT Auriu
  • Casti Pioneer SE-MJ561BT Auriu
  • Casti Pioneer SE-MJ561BT Auriu
  • Casti Pioneer SE-MJ561BT Auriu
  • Casti Pioneer SE-MJ561BT Auriu
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Casti Pioneer SE-MJ561BT Auriu are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
349,00 RON
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 58.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Enjoy your music everywhere.

With the SE-MJ561BT wireless Bluetooth headphones, you can listen to your favourite tunes anywhere at any time. These attractive headphones easily connect to Bluetooth-supporting smartphones and digital audio players, and offer hands-free calling thanks to a built-in microphone. Their large 40mm driver units deliver a rich, full-bodied sound and ensure high audio performance with a strong bass.

These headphones come in a high-quality aluminium housing with a soft padded, leather-like headband and ear pads for maximum comfort and durability. A convenient swivel mechanism allows you to swing out one cup, while listening to the other. This way, you can have a conversation without having to stop listening to your music altogether.

The SE-MJ561BTs are available in silver (SE-MJ561BT-S) and brown (SE-MJ561BT-T).

Advanced Bluetooth technology

Connect up to 8 Bluetooth-enabled devices without hassle via NFC one-touch technology. You can also make hands-free calls thanks to the built-in microphone.Non-stop enjoyment

Enjoy your music non-stop for 15 hours straight. Is the power down?
Just plug in your headphones with the included micro USB cable, recharge them for 3 hours, and they are good to go again.Simple operation

3 simple buttons is all you need to operate the SE-MJ561BT: turn the power ON/OFF, play or pause your music, change the volume, accept calls and much more.


Specificatii Casti Pioneer SE-MJ561BT Auriu

Specificatii Specifications
Type Fully Enclosed Dynamic Headphones
Frequency Response 9 - 22.000 Hz
Impedance 40 Ω
Maximum Input Power 30 mW
Sensitivity 109 dB
Driver Unit Diameter 40 mm
Features • Bluetooth audio
• NFC technology
• Multi-pairing (up to 8 devices)
• Hands-free calling with built-in mic
Accessories 1 x Micro USB cable
Power Source Built-in lithium polymer rechargeable battery
Power Consumption in Standby Mode 200 hours
Operation time 15 hours (3 hours charging)
Weight 160 g
Tip Casca Casti Auditie
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Casti Pioneer SE-MJ561BT Auriu. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare