Casti Pioneer SE-M531

 • Casti Pioneer SE-M531
 • Casti Pioneer SE-M531
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Casti Pioneer SE-M531 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

5.0 / 5.0 din 1 recenzii
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Designed for home cinema enthusiasts, these headphones bring any kind of entertainment sound to life − whether it be on TV, DVD, CD, or clips on the internet. Their Powerful Bass duct (40mm driver unit) design delivers a dynamic, deep and rich bass sound that provides you with an optimal listening experience. A small and strategically placed hole on the side allows the driver to breathe.

Enjoy long and comfortable listening sessions thanks to the soft velour-type ear pads that ban ambient noise and, at the same time, prevent sound leakage. So, with the SE-M531 headphones you have all you need to dig into your favourite song or movie without being disturbed, or disturbing others..

The self-adjusting headband ensures a secure fit at all times, while the long single-sided and tangle-free cord allows you to watch TV from a distance. Now get ready, sit-back, and enter your own sphere of superior sound.

The SE-M531 is available in black.

 • Type Fully Enclosed Dynamic Headphones

 • Frequency Response 7 - 40,000 Hz

 • Impedance 32 Ω

 • Maximum Input Power 1500 mW

 • Sensitivity 100 dB/mW

 • Driver Unit Diameter 40 mm

 • Plug 3.5 mm stereo mini-plug (gold plated)

 • Cable Length 3.5 m

 • Features • High audio performance with strong bass
  • Self-adjusting headband
  • Soft velour-type ear pads
  • Long tangle-free single-sided cord

 • Accessories 6.3 mm standard stereo plug adapter (gold plated)

 • Weight (without cord) 215 gSpecificatii Casti Pioneer SE-M531

Tip Casca Casti Auditie
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Recenzii despre Casti Pioneer SE-M531

Foarte bune!
Maria / 2018-04-16 10:06:49

Am achizitionat aceste casti pentru a asculta filmele inliniste. Functioneaza perfect! Sunetul este extrem de intens si real.


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare