Casti Pioneer HDJ-C70

 • Casti Pioneer HDJ-C70
 • Casti Pioneer HDJ-C70
 • Casti Pioneer HDJ-C70
 • Casti Pioneer HDJ-C70
 • Casti Pioneer HDJ-C70
 • Casti Pioneer HDJ-C70
 • Casti Pioneer HDJ-C70
 • Casti Pioneer HDJ-C70
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Casti Pioneer HDJ-C70 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

These lightweight headphones are built for comfort in the DJ booth, delivering a superb, true sound across the frequencies. The HDJ-C70s feature a flexible headband and rotatable housings to support every style of monitoring. Its innovative sound-isolation chamber, inherited from the HDJ-1500s, eliminates background noise to enable accurate monitoring even at high volumes.

Built with the rigours of frequent use in mind, the HDJ-C70s come with two detachable, anti-tangle cords (one straight and one curled) and a handy carry pouch. Plus the headband, housing, head cushion and insert-style ear pads can be replaced to extend the headphones′ lifespan when necessary.

Superior sound design

Fine-tuned for professionals, the HDJ-C70s have 40mm aperture driver units and neodymium magnets as to deliver outstanding resolution, deep bass notes and clear low to medium frequencies. Copper-clad aluminium wire voice coils and a 2,000 mW input capacity eliminate distortion.Excellent soundproofing

An innovative sound-isolation chamber on the bass reflex port eliminates background noise from inside and outside the booth. Plus, the ear pads use soft leather-type materials for a snug fit to enhance sound insulation.Durable convenience

The HDJ-C70s feature a lightweight, flexible headband and snug-fitting ear pads to ensure comfort even during prolonged use. Both ear cups can be rotated by 90-degrees in either direction and have rubber grips around the outside − so one-ear monitoring is comfortable and easy.


 • Type Fully enclosed dynamic stereo headphones

 • Driver Units 40 mm dynamic type

 • Plug 3.5 mm stereo mini-plug

 • Cord 1.2 m long one-side connection coiled cable (extended length 3 m)

 • Accessories • 6.3 mm stereo adapter plug (screw-type)
  • Screwdriver for cord replacement
  • Carrying case

 • Extra Features • Lightweight magnesium design
  • Protein leather surface with memory foam padding

 • Weight (without cord) 195 g

Specifications

 • Frequency Response 7−32 000 Hz

 • Impedance 40 Ohm

 • Maximum Input Power 2.000 mW

 • Output Sound Level 100 dB/mWSpecificatii Casti Pioneer HDJ-C70

Tip Casca Casti DJ
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Casti Pioneer HDJ-C70. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare