Casti Pioneer HDJ-2000

 • Casti Pioneer HDJ-2000
 • Casti Pioneer HDJ-2000
 • Casti Pioneer HDJ-2000
 • Casti Pioneer HDJ-2000
 • Casti Pioneer HDJ-2000
 • Casti Pioneer HDJ-2000
 • Casti Pioneer HDJ-2000
 • Casti Pioneer HDJ-2000
 • Casti Pioneer HDJ-2000
 • Casti Pioneer HDJ-2000
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Casti Pioneer HDJ-2000 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

The HDJ-2000s ensure superb clarity with clear separation and maximum comfort, whichever environment you find yourself in - whether it′s performing in a packed club or engineering in a studio.

In fact, the HDJ-2000s′ 50 mm driver units and high-flux magnets create outstanding resolution, from bass to treble, and are ideal for studio applications.

The HDJ-2000 have the capacity for 3,500 mW of input, which means distortion is prevented, even at sustained loud volumes. The heavy-duty build of these headphones ensures zero resonance.

Comfort and convenience

Sporting a rugged but lightweight magnesium swivel/fold mechanism the headphones are robust, comfortable and compact to transport. Each ear-cup gives excellent insulation and swivels a full 90 degrees using a new i-hinge with auto-return, which presents great flexibility, especially for DJs who prefer the ‘on-shoulder′ method of monitoring.

To improve monitoring, there is also a convenient stereo/mono switch.

Finally, heat-sensitive, low-rebound urethane-foam (memory-foam) padding with a comfortable protein leather surface cushions the ears and head for a no-fatigue fit: your long sessions in the club or studio are made all the more comfortable.

When not in use the HDJ-2000s fold into themselves, and have a removable mini XLR connector, making them compact and easy to transport.

The HDJ-2000s are not only the perfect partner for our DJM mixers but even feature a stylish aluminium outer finish to match the play/cue buttons on our CDJ players.

Main Features

 • Type Fully enclosed dynamic headphones

 • Driver Units 50 mm dome type

 • Plug 3.5 mm 3P mini-plug (gold-plated, threaded type)

 • Cord 1.2 m long one-side connection coiled cable (extended length 3 m)

 • Accessories • 6.3 mm 3P plug adaptor (gold-plated, threaded type)
  • Carrying pouch

 • Extra Features • Lightweight magnesium design
  • Protein leather surface with memory foam padding

 • Weight (without cord) 290 g

Specifications

 • Frequency Response 5 - 30,000 Hz

 • Impedance 36 Ohm

 • Maximum Input Power 3.500 mW

 • Output Sound Level 107 dB/mWSpecificatii Casti Pioneer HDJ-2000

Tip Casca Casti High-End
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Casti Pioneer HDJ-2000. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare