Casti Focal Elear

  • Casti Focal Elear
  • Casti Focal Elear
  • Casti Focal Elear
  • Casti Focal Elear
  • Casti Focal Elear
  • Casti Focal Elear
  • Casti Focal Elear
  • Casti Focal Elear
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Casti Focal Elear are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Elear are audiophile open-backed headphones manufactured in France by Focal. Inspired by the best technology and acoustic research that went into designing Utopia, our flagship headphones, they offer truly exceptional performance. The mechanical design provides remarkably smooth and seamless style due to the solid aluminium yoke. They also feature memory foam ear cushions for maximum comfort, an essential quality for long listening sessions. Finally, the exclusive speaker drivers with their aluminium/magnesium ‘M′-shaped domes enable Elear to provide strikingly realistic sound. Be inspired by the sound of a high-fidelity system with a pair of Elear headphones, for hours of listening pleasure.

Specificatii Casti Focal Elear

Specificatii Type Circum-aural open back headphones
Impedance 80 Ohms
Sensitivity 104dB SPL / 1mW @ 1kHz
THD <0.3% @ 1kHz / 100dB SPL
Frequency response 5Hz - 23kHz
Loudspeaker 137⁄64“ (40mm) Aluminum-Magnesium M
shape dome
Weight 0.99lb (450g)
Cable length 9.8ft (3m)
Connectors 1 x 01/4“ (6.35mm) stereo Jack connector
2 x 09⁄64“ (3.5mm) Jack
Carrying case 1253⁄64“x1015⁄64“x629⁄64“ (326x260x164mm)
Tip Casca Casti High-End
Conectare Sursa Jack Stereo
Mod Constructie Casti Deschise
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Casti Focal Elear
PDF 1 Casti Focal Elear
Casti Focal Elear
PDF 2 Casti Focal Elear
Casti Focal Elear
PDF 3 Casti Focal Elear
Casti Focal Elear
PDF 4 Casti Focal Elear

Nu sunt recenzii pentru Casti Focal Elear. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare