Casti DJ Pioneer HDJ-700

 • Casti DJ Pioneer HDJ-700
 • Casti DJ Pioneer HDJ-700
 • Casti DJ Pioneer HDJ-700
 • Casti DJ Pioneer HDJ-700
 • Casti DJ Pioneer HDJ-700
 • Casti DJ Pioneer HDJ-700
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Casti DJ Pioneer HDJ-700 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Whether you′re DJing at home, in the club or auditioning your music on the go, the HDJ-700s adapt to all contexts.

Taking inspiration from our top-flight range, these headphones come in a sleek, lightweight aluminium design, outputting crisp and clear sound that′s engineered to strongly reproduce low and mid-level frequencies.

Key features

 • Accurate monitoring

  Optimised for dance music, the HDJ-700s have narrow ear pads and 40 mm driver units with rare earth magnets providing a powerful bass and great sound insulation. A 19 µm diaphragm and copper-clad aluminium wire (CCAW) voice coil accurately reproduce kicks and snares.

 • Solid build

  A rigid, stainless steel headband endures the rigors of frequent use, while two interchangeable side-mount cords - one 1.2-metre coiled cord (3 m extended length) and one 1-metre straight cord − prolong the headphones′ lifespan.

 • Comfortable fit

  The soft and textured polyurethane ear cups ensure a snug fit, giving you the perfect comfort even during long DJ sets.

 • 60-degree rotating arm

  The HDJ-700s' right earpiece can be rotated by up to 60 degrees for easy one-ear monitoring, while the handy grip allows you to quickly put the cup back in position.


Specificatii Casti DJ Pioneer HDJ-700

Specificatii Main Features
Type
Fully-enclosed, dynamic headphones
Driver Units
40 mm dome type
Plug
3.5 mm stereo mini-jack (gold-plated, 2-way, screw-type)
Cord


1.2 m side mount coil cord (3 m extended length)
1 m straight cord

Included Accessories
6.3 mm 3P plug adapter (gold-plated, screw-in)
Specifications
Weight (without cord)
220 g
Maximum Input Power
2000 mW
Output Sound Level
105 dBmW
Frequency Range
5 - 28,000 Hz
Impedance
45 Ω
Tip Echipament Casti Over Ear (circum-aurale)
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Casti DJ Pioneer HDJ-700. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare