Casti DJ Pioneer HDJ-2000MK2

 • Casti DJ Pioneer HDJ-2000MK2
 • Casti DJ Pioneer HDJ-2000MK2
 • Casti DJ Pioneer HDJ-2000MK2
 • Casti DJ Pioneer HDJ-2000MK2
 • Casti DJ Pioneer HDJ-2000MK2
 • Casti DJ Pioneer HDJ-2000MK2
 • Casti DJ Pioneer HDJ-2000MK2
 • Casti DJ Pioneer HDJ-2000MK2
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Casti DJ Pioneer HDJ-2000MK2 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

FINE-TUNED FOR THE BOOTH

The next generation HDJ-2000MK2s inherit all the best from their predecessor, the HDJ-2000, and add optimised audio quality, enhanced sound isolation, maximum comfort and an even more robust build.

These headphones ensure superb clarity with clear sound separation from deep bass to crisp trebles. Plus they adopt low-volume air chambers and airtight stitching to improve sound insulation and deliver the pristine sound needed for monitoring in the loudest clubs.

KEY FEATURES

 • SOUND ISOLATION

  The ear pads' low-volume air chambers provide maximum insulation, reducing external noise in the mid to low frequencies. Plus their damper and airtight stitching ensure clarity for ease-of-monitoring without needing to crank up the volume in loud clubs.

 • MAXIMUM COMFORT

  Designed for maximum comfort and durability, these headphones have lightweight bindings on the headband and hanger to reduce the pressure on your head. Their soft, leather-like ear pads with memory foam ensure a snug fit − whether you're performing in a packed club or producing in the studio.

 • ROTATABLE HOUSING

  Each ear cup swivels a full 90 degrees, while the auto-return feature makes them ideal for on-the-shoulder monitoring. Plus the rugged swivel/fold mechanism and hard carry case means they′re easy to transport between gigs.

 • BUILT FOR PROFESSIONAL USE

  An L-type mini-jack stops the headphones getting knocked or disconnected during performance, even in cramped booths. At the headphone end, a detachable mini-XLR connector means cables can easily be removed for transit or replaced if damaged.

Specificatii Casti DJ Pioneer HDJ-2000MK2

Specificatii Frequency Response 5 - 30 000 Hz

Impedance 32 Ohm

Maximum Input Power 3.500 mW

Output Sound Level 107 dB/mW

Tip Echipament Casti Over Ear (circum-aurale)
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Casti DJ Pioneer HDJ-2000MK2. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare