Casti DJ Pioneer DJE-1500

 • Casti DJ Pioneer DJE-1500
 • Casti DJ Pioneer DJE-1500
 • Casti DJ Pioneer DJE-1500
 • Casti DJ Pioneer DJE-1500
 • Casti DJ Pioneer DJE-1500
 • Casti DJ Pioneer DJE-1500
 • Casti DJ Pioneer DJE-1500
 • Casti DJ Pioneer DJE-1500
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Casti DJ Pioneer DJE-1500 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
449,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 74.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

The ultimate solution for travelling DJs has arrived! The DJE-1500 professional in-ear headphones provide powerful and accurate sound reproduction giving DJs the ability to easily prepare sets on smartphones or tablets whilst on the move.

These lightweight but durable DJE-1500s are specifically designed to endure the rigors of frequent professional use. A number of soft polyurethane and silicone ear tips are included; They eliminate outside noise so DJs can perfectly monitor the beat − even when sitting next to a jet engine. In turn, the textile-coated, detachable cable is tangle-free and can easily be replaced if it gets damaged, further prolonging the life of the headphones.

A rotatable earpiece allows you to choose between a secure over-ear and a regular in-ear wearing style. Of course, you can always switch positions for maximum comfort.

The DJE-1500′s single dynamic driver has a large 9.4mm aperture that produces deep and rich bass notes, while the copper-clad aluminium wire (CCAW) voice coils and ceramic powder-coated tremblers ensure balanced sound across all frequencies. Professional sound quality is guaranteed!

The DJE-1500 headphones are available in black and white.

Main Features

 • Type Closed, dynamic in-ear headphones

 • Driver Units 9.4 mm dome type

 • Plug 3.5 mm stereo mini-jack (gold-plated, two-way, screw type)

 • Cord 1.6 m OFC litz wire (removable type)

 • Accessories • 6.3 mm standard stereo adapter (gold-plated, screw type)
  • Carrying pouch

  Earbud tips:
  • Silicone (XS/S/M/L)
  • Comply™ Tx-500 foam (M)

 • Weight (without cord) 6 g

Specifications

 • Frequency Response 6 - 20.000 Hz

 • Impedance 22 Ohm

 • Maximum Input Power 300 mW

 • Output Sound Level 105 dBSpecificatii Casti DJ Pioneer DJE-1500

Tip Echipament Casti In Ear (intra-aurale)
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Casti DJ Pioneer DJE-1500. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare