Casetofon Deck Teac W-1200

 • Casetofon Deck Teac W-1200
 • Casetofon Deck Teac W-1200
 • Casetofon Deck Teac W-1200
 • Casetofon Deck Teac W-1200
 • Casetofon Deck Teac W-1200
 • Casetofon Deck Teac W-1200
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Casetofon Deck Teac W-1200 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
2.399,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 399.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Double Cassette Deck

Drawing on TEAC′s proud heritage in creating world class tape recorders, an authentic double cassette deck for the modern day...

The W-1200 is a double cassette deck featuring two, one-way cassette decks, mic mixing, a USB digital output and other versatile recording features. In recent times, cassette tapes have fascinated those whom have never used them, thanks to their warm, distinctly analogue sound, not to mention the ease of recording and the ability to create ‘mix-tapes′.

We set out to create a cassette deck that combined an excellent level of performance with an interface that suits the digital audio era. Not only does the W-1200 offer sound that′s close to the original, it also has a wide range of versatile facilities that allow karaoke singing, the recording of conference minutes, and even the digital recording of analogue cassettes via a computer.

TEAC's decades of experience in making recording equipment are self-evident in the W-1200, particularly where the noise reduction system is concerned. It allows users to play back legacy cassette tapes originally recorded with Dolby B NR and hear them correctly. Moreover, the pitch control allows you to change playback speed to whatever′s considered appropriate while the level meters provided enable fine-tuning of recording levels. A timer REC/PLAY function is provided to allow use with a third-party audio timer.

Furthermore, the W-1200 can deliver digital audio at CD-quality (up to 48kHz/16-bit PCM) to a computer via a USB cable, allowing digital archiving of your cassette tape library. Once you′ve digitised them on a computer, you′re able to enjoy your old tape-based music library anytime anywhere via a network player, DAP, smartphone or even in your car.

Main features

 • Dual cassette decks for REC/PLAY (on both decks) with independent mechanisms
 • Noise reduction system suppresses hiss during playback (equivalent to Dolby B)
 • Mic input with mic mixing for karaoke and announcement applications
 • One-touch dubbing, ±12% pitch control and A-B repeat
 • Parallel Recording for recording to two tapes at the same time
 • USB output for digital recording on PC/Mac at CD-quality (48kHz/16-bit PCM)

Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii Casetofon Deck Teac W-1200

Specificatii Deck section
Tracking system 4-track, 2-channel Stereo
Head configuration REC/PLAY head (one each for TAPE1 and TAPE2)
ERASE head (one each for TAPE1 and TAPE2)
Tape speed 4.8cm/sec.
Pitch control ±12% (TAPE1 PLAYBACK only)
Fast rewinding time approximately 120 seconds (C-60 tape)
Wow and flutter 0.25% (WRMS)
Frequency response
Chrome tape (Type II) 30Hz − 15kHz (±4dB)
Normal tap e (Type I) 30Hz − 13kHz (±4dB)
Total S/N ratio 59dB (at max recording level input, A-weight)
Input/Output
Analog audio input
Connectors RCA x 1 pair
Nominal input level 0.28V
Input impedance 33k ohms
Mic input
Connector 1/4” (6.3mm) TRS monaural x 1
Nominal input level 0.38mV
Input impedance 3k ohms or more
Analogue audio output
Connector RCA x 1 pair
Nominal output level 0.46V
Output impedance 1k ohms
Headphone output
Connector 1/4” (6.3mm) TRS stereo x 1
Output power 15mW (at 32 ohms loaded)
USB digital output
Connector USB Type-B x 1
USB2.0 Full-speed
Sampling frequency 8k, 11.025k, 16k, 220.5k, 32k, 44.1k, 48kHz
Bit-depth 8, 16-bit
General
Operating power AC120V, 60Hz (US/Canada)
AC 230V 50Hz (UK/Europe)
Power consumption 22W
Overall dimensions (W x H x D) 17.1” x 5.7” x 11.3” / 435 x 145 x 285.8mm
Net weight 9.3 lbs. / 4.2kg (US/Canada)
10.2 lbs. / 4.6kg (UK/Europe)
Included items
Remote control (RC-1331) x 1
AA batteries x 2
RCA audio cable x 1
Owner′s Manual (including Warranty)
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Casetofon Deck Teac W-1200. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare