Cablu Hybrid Sommer SC-Monolith 1 500-0051-1

  • Cablu Hybrid Sommer SC-Monolith 1 500-0051-1
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Cablu Hybrid Sommer SC-Monolith 1 500-0051-1 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
49,00 RON / Metru Liniar

Acest produs se aduce la comanda in termen 3-6 zile. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

Disponibilitate: La comanda

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 8.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

When the lights begin to dance...

the people stare in wonder! But there is quite a bit of technology behind it. And cables do not play the least important part here. The power for the spotlights and the control signals for their movements must be transmitted via cables. Both cables are combined in a robust cable hose, providing the input lead for the lighting desk and other DMX 512-equipped control devices.

The SC-Monolith 1 POWER/DMX consists of a 3 x 1,50 mm² power cable and one DMX 512 line. Each DMX wire pair is shielded by a tinned helical copper mesh. The power cable was developed in compliance with VDE and has its own jacket for extra safety.

Of course the AES/EBU cable can also be used as a microphone cable or as a feed line for active loudspeaker systems.

Advantages:

  • Parallel control for lighting boards through one cable via power line and DMX signal
  • Very flexible and enormously tread-resistant due to the round jacket made of cotton and viscose
  • Very good pairwise shielding of the DMX lines due to tinned helical copper mesh screen or copper braiding

Miscellaneous:

  • Note: two white filling elements are integrated in the cable (see cable illustration)

Application:

  • Control line for DMX lighting consoles (wave impedance of 0 Ω)
  • Analogue + digital audio multipair with power supply

Specificatii Cablu Hybrid Sommer SC-Monolith 1 500-0051-1

Specificatii Article number 500-0051-1
Name SC-Monolith 1
EAN 4049371002554
Properties Digital 110 Ω AES / EBU
Properties OFC oxygen free copper
Properties Analog
Application area Studio / Broadcast
Application area Mobile outdoor / indoor
Application area Stage / live
Application area Installation
Application DMX & Power
Colour black
Colour detailed black
Signal transmission symmetrical
Construction [(3LIY1,5mm²)Y+ 01(2LI2Y0,25mm²)DY]VLY
Construction (power) (3LIY1,5mm²)Y
Construction (AES/EBU, DMX) 01(2LI2Y0,25mm²)DY
Jacket material PVC
Jacket Ø [mm] 12,40
Jacket Ø (power) [mm] 7,00
Jacket Ø (AES/EBU, DMX) [mm] 4,30
Number of Channels (power) 1
Number of Channels (AES/EBU, DMX) 1
Inner conductor (power) 3
Inner conductor (AES/EBU, DMX) 2
Inner conductor (power) [mm²] 1,50
Inner conductor (AES/EBU, DMX) [mm²] 0,25
Inner conductor Ø (power) [mm] 1,38
Inner conductor Ø (AES/EBU, DMX) [mm] 0,56
AWG (power) 15
AWG (AES/EBU, DMX) 23
Shielding (AES/EBU, DMX) Braided mesh, tin-plated
Shielding factor [%] 90
Copper strands (power) 28
Copper strands (AES/EBU, DMX) 7
Copper strand Ø (power) [mm] 0,25
Copper strand Ø (AES/EBU, DMX) [mm] 0,20
Wire insulation material (power) PVC
Conductor insulation Ø [mm] 0,00
Conductor insulation Ø (power) [mm] 2,30
Weight per 1 m [g] 200
UV-resistant yes
Fire load per m [kWh] 0,64
Style variant round
Packing bulk stock
Temperature min. [°C] -30
Temperature max. [°C] 70
Width [mm] 12,4
Height [mm] 12,4
Capac. cond./cond. per 1 m (AES/EBU, DMX) [pF] 52
Capacity wire/wire at 1 ft. (AES/EBU, DMX) [pF] 15,8496
Capac. cond./shield. per 1 m (AES/EBU, DMX) [pF] 89
Capacity wire/electic screen at 1 ft. (AES/EBU, DMX) [pF] 27,1272
Impedance [Ω] 0
Surge impedance (AES/EBU, DMX) [Ω] 110
Insulation resist. per 1 km [GΩ] 0
Insulation resist. per 1000 feet [GΩ] 0
Insulation resist. per 1 km (AES/EBU, DMX) [GΩ] 0,1
Insulation resist. per 1000 feet (AES/EBU, DMX) [GΩ] 0,0305
Conductor resistance per 1 km (power) [Ω] 80
Conductor resistance per 1000 ft. (power) [Ω] 24,384
BPVo-Euroclass Fca
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Cablurile sunt partea cea mai subestimata a unui sistem AV, cu toate astea cablurile sunt la fel de importante ca orice alta componenta care il alcatuieste.

Daca ne dorim performanta de la sistemul nostru, trebuie sa fim constienti ca un cablu de calitate va forma o conexiune echilibrata si alaturi de conectorii buni vor avea cea mai mica pierdere de semnal si nu vor permite interferente, lucru extrem de important astazi cand calitatea imaginii si a sunetului impusa de industria HI-FI ne tine subjugati.

Sommer Cable are o experienta de peste doua decenii in sectorul audio, video si transmisie. Compania nemteasca este fondata de audiofili convinsi care au vrut sa demonstreze tuturor importanta acestui element fara de care restul nu ar exista.

Povestea Sommer Cable a inceput in mijlocul unui concert. Rainer Blanck, directorul actual al companieii, a participat impreuna cu Friedhelm Sommer la un concert al trupei Earth Manfred Manns, unde l-au intalnit pe Pascal Miguet si dupa ce au concis ca un sunet bun este oferit doar de un cablu superior, au decis sa poiecteze si sa fabrice cabluri.

Astazi Sommer Cable este o companie de dezvoltare si productie a cablurilor, conectorilor ii produselor electronice inovatoare, preferata de toti jucatorii de pe pietele Studio, Instalare AV, Sunet Live, Broadcast, Video, Muzică, IT si Hi-Fi, cu parteneri de afaceri in peste 50 de tari din intreaga lume.

Cablurile Sommer sunt produse aproape in totalitate in house si ca urmare a procesului de proiectare si fabricare meticulos si a materialelor premium, astazi sunt cele mai cunosute si mai folosite cabluri in industria entertainment si home divertisment, precum si in studiourile profesionale de înregistrare sau in transmisiile live.

La Sommer Cable majoritatea angajatilor sunt muzicieni, iar portofoliul lor cuprinde astazi aproape 25.000 de produse create cu pasiune pentru ceea ce acestia iubesc cel mai mult: calitatea semnalului pe care il transporta.

Pe langa subdiviziile pe care le adaposteste sub umbrela sa precum Cardinal DVM, Excelsior, Hicon sau SysBOXX, Sommer Cable este cunoscut si pentru activitatea sa in domeniul dezvoltarii, dar si ca producator OEM.

Nu sunt recenzii pentru Cablu Hybrid Sommer SC-Monolith 1 500-0051-1. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare