Cablu de Alimentare PLiXiR The Statement 1m

  • Cablu de Alimentare PLiXiR The Statement 1m
  • Cablu de Alimentare PLiXiR The Statement 1m
  • Cablu de Alimentare PLiXiR The Statement 1m
  • Cablu de Alimentare PLiXiR The Statement 1m
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Cablu de Alimentare PLiXiR The Statement 1m are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
3490,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 581.67 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Din proiectarea si fabricarea distribuitoarelor de alimentare pentru curent alternativ echilibrat (balanced) PLiXiR Elite si Elementa, s-a observat ca proiectarea conventionala a cablurilor de alimentare hi-fi cu 3 fire fire, faza, nul, impamantare, precum si permutarile lor geometrice, sunt de fapt un circuit inchis in transmisia lor de putere proiectata. In timp ce functioneaza, echipamentele audio-video nu sunt capabile sa utilizeze pe deplin puterea echilibrată (balanced power ) de la stabilizator pentru a mentine reducerea zgomotului pana la echipamentul dumneavoastra, decat cu ajutorul unui cablu dedicat, special cu ajutorul acestei tehnologii: balanced power.

De asemenea, din studiul producatorului, conductorul de impamantare dintr-un cablu de alimentare hi-fi conventional este intotdeauna supus interferentelor de camp si de zgomot din cablarea de faza si de nul invecinata, din cauza campului neuniform la care este expus. Rezulta zgomot generat de cablul de alimentare, poluand conductorul de impamantare si conditii de impamantare mai putin decat optime pentru echipamentul dumneavoastra.

Cablul de alimentare The Statement este conceput special pentru a furniza un curent ridicat. Arhitectura cablului de transport de curent din cablul de alimentare este optimizata pentru livrarea de curent ridicat in modul de echilibrat. Sunt depuse eforturi de exceptie pentru a va asigura ca conductorii de faza si nul sunt plasati in geometria corecta pe intregul cablu, permitand respingerea.

De remarcat este utilizarea conectorilor de alimentare excelenti Furutech, pentru care cablurile Statement sunt proiectate pentru a se potrivi. Pe langa sunetul exceptional, designul lor special permite sa se mentina conexiunea echilibrata pana la pinul de alimentare al conectorului, mentinand propagare echilibrata a curentului de la un capat la celalalt. Aceasta se realizeaza cu ajutorul conductorului de cupru din cablu, permitand cea mai mică impedanta de contact si oferind o livrare instantanee de curent ridicat pentru a satisface cerintele sistemului dumneavoastra.


Impamantare curata

O proprietate speciala a acestui cablu este aceea prin care conductorul de impamantare este situat in zona campului nul al cablului. Aceasta este o locatie prin care campurile de faza si neutru se anuleaza reciproc in mod natural. Aceasta proprietate unică este realizabila doar cu un design echilibrat (balaced power). In acest fel, impamantarea se aseaza intr-o zona fara zgomot (noisefloor) a cablului si va puteti bucura de o performanta curata.

The Statement este, de asemenea protejat de influentele de zgomot extern cu ajutorul unei camasi duble din folie de cupru si impletitura OFC (cupru fara oxigen).

Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

PLiXiR - Upgrade-ul absolut

De mai bine de 10 ani, grupul Sound Affairs din Singapore (evoluat din mai vechea companie Effective Audio Mods) a plecat pe dificilul traseu al crearii unor produse care sa aduca imbunatatiri semnificative oricarui sistem audio ar fi atasate. Ideea cu care s-a plecat la drum a fost aceea a impletirii fericite a stiintei cu arta, echipa Sound Affairs fiind considerata la aceasta ora cea mai buna din domeniu in Singapore.

Focusul inginerilor asiatici este divizat pe trei directii foarte clare:

  • kiturile de modificare a componentelor sau sistemelor audio (solutii de interventie in anumite zone din sistem pentru imbunatatirea rezultatului final)
  • produsele proprii PLiXiR, regulatoare de tensiune si surse impartite in doua serii – Elementa si Elite
  • implementarea personalizata a boxelor active la domiciliul clientului

Revenind la produsele proprii, insumate sub marca PLiXiR, sunt considerate printre cele mai bune din lume la acest moment si, indiscutabil, cel mai tare upgrade pe care-l poti face unui sistem audio. De ce? Din simplul motiv ca intregul sistem functioneaza cu ajutorul curentului electric, care e departe de a fi perfect. Fluctuatiile de tensiune si interferentele electrice sunt cei mai mari dusmani ai unui sistem, si aici intervin gardienii PLiXiR. Create sa atenueze pana la eliminare aceste probleme, regulatoarele automate de tensiune PLiXiR (unele avand incorporate transformatoare toroidale de zeci de kilograme) sunt vesta de salvare a sistemelor, mai ales intr-o tara in care retelele electrice sunt departe de a fi puse la punct.

Daca este un element in sistem pentru care investitia nu este niciodata irosita, atunci acesta este, cu siguranta, sursa. Oricat de scumpa ar fi o componenta audio, sursa cu care vine din fabrica nu va fi niciodata cea mai buna, din evidente ratiuni economice. PLiXiR intervine si aici cu o gama foarte variata de surse extraordinare, multe dintre ele la preturi foarte accesibile.

In concluzie, regulatoarele de tensiune si sursele pot transforma un sistem pana la nivelul la care sa-si depaseasca cu mult conditia, aportul acestor doua componente aparent minore fiind unul cu adevarat spectaculos. Pe incercate!

Nu sunt recenzii pentru Cablu de Alimentare PLiXiR The Statement 1m. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare