Cablu de Alimentare Furutech FP-TCS31

  • Cablu de Alimentare Furutech FP-TCS31
  • Cablu de Alimentare Furutech FP-TCS31
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Cablu de Alimentare Furutech FP-TCS31 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
879,00 RON / Metru Liniar

Acest produs se aduce la comanda in termen 3-6 zile. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

Disponibilitate: La comanda

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 146.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Designed for audiophiles

Audiophiles are a discerning crowd. They have high expectations of premium power cables, and rightly so. They want a lowered noise floor. Increased resolution. Deeper, tighter bass, improved soundstaging and enhanced imaging. Plus of course a rugged construction with a tight, secure connection. Which is why Furutech′s Alpha PC-Triple C conductor was conceived specifically for audiophile use and developed to deliver the purest power transfer possible.

The precision of a sword

The Samurai knew a thing or two about precision engineering: who could argue with the razor-sharp technology of the katana, the Samurai sword? Key to its craftsmanship was a forging process involving repeated rounds of metal folding. Furutech′s Alpha PC-Triple C conductor mirrors that technique, using an ingenious proprietary forging process in which variable high pressures are applied to high-purity oxygen-free copper, essentially folding the metal tens of thousands of times. The copper′s crystal grain boundaries are thus transformed from a vertical direction into a longitudinal orientation, allowing the electrical signal to flow considerably more smoothly along the completed cable. The copper′s crystals become vastly more uniform and well-connected both physically and electrically, creating a much more highly conductive cable.

The result is a sound that′s free of artifacts and impurities, delivering a wholly more compelling listening experience. As a result, you′ll detect a number of important improvements:

• A lowered noise floor, allowing more music to flow through your system.

• Greater resolution and inner detail, letting you hear even more deeply into much-loved recordings.

• Tighter, more controlled low frequencies, with more three-dimensional textures.

• Cleaner, clearer highs with almost unlimited extension for today′s hi-resolution recordings.

• Greater image focus, with a more precise and realistic reproduction of the soundstage.

• An increase in dynamics throughout the entire frequency range.

Is it really possible to hear such differences from a power cable? Absolutely. But don′t take our word for it − experience the difference for yourself. Replace your existing hi-fi power cords with Furutech′s Alpha PC-Triple C bulk power cable and you′ll feel closer to your music than ever before. Or add them to your home theater system for sharper, clearer video images and truer colors.


− Alpha PC Triple C conductor: diameter 2.5mm (12 AWG)
− Insulation: Special grade Flexible PVC (Brown, Light Blue, Green/Yellow) diameter 5.0mm
− Inner Sheath: Special grade Flexible PVC (Black) diameter 12.0mm
− Shield: 0.12mm OFC Wire Braid
− Outer Sheath: Flexible PVC (Dark Green) diameter 16.0mm


Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii Cablu de Alimentare Furutech FP-TCS31

Specificatii − Alpha PC Triple C conductor: diameter 2.5mm (12 AWG)
− Insulation: Special grade Flexible PVC (Brown, Light Blue, Green/Yellow) diameter 5.0mm
− Inner Sheath: Special grade Flexible PVC (Black) diameter 12.0mm
− Shield: 0.12mm OFC Wire Braid
− Outer Sheath: Flexible PVC (Dark Green) diameter 16.0mm
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Furutech

Furutech este fara niciun dubiu cel mai cunoscut producator de conectori, cabluri, prize si distribuitori de energie din lume. Produsele Furutech nu sunt doar populare in comunitatea DIY, ci sunt omniprezente pentru ca multi producatorii de cabluri high-end folosesc componente Furutech.

Compania japoneza si-a facut intrarea pe piata AV in 1988 uimind si acaparand lumea audio-video cu produsele sale. Cu o experienta vasta in fabricare de cabluri, distribuitori de putere, prize, conectori si componente auxiliare, Furutech a dezvoltat metode inovatoare de fabricatie care au permis o scadere semnificativa a nivelului de denaturare a sunetului si eliminarea zgomotului de fond la toate produsele cuprinse in portofoliul lor. 

Desi fabrica tot tipul de cabluri audio-video de peste 30 de ani, faima le-a fost adusa de conectorii de putere, atat de aclamati in intreaga lume.

Toate elementele conductoare Furutech sunt realizate din cupru PCOCC, acoperite cu rodiu si apoi tratate criogenic si demagnetizate intr-un proces complicat.

Conectorii Furutech au carcasele realizate din otel nemagnetic ceea ce inhiba rezonanta si folosesc folosesc insertii de carbon, nailon si policarbonat pentru a controla vibratiile.

Filozofia Furutech este "transmisia pura" si pentru ca pasionatii de high tech gasesc rapid limitele  conexiunilor de alimentare cu curent alternativ Furutech a dezvoltat produse ce realizeaza un transfer precis al semnalului de orice tip.

Atenti la orice detaliu, specialistii Furutech au realizat dispozitive ce elimina electricitatea statica de pe suporturi optice sau vinilului, demagnetizatoare si ionizatoare pentru a elimina smogul electric si pentru a oferi utilizatorului o experienta audio-video senzoriala, fidela si fara distorsiuni, atat de cautata de perfectionisti.

In concluzie putem spune ca sunetul se aude cel mai bine doar prin cablurile Furutech. Acestea va vor aduce mult mai aproape de calibrul sunetului de referinta la un pret mult mai mic decat al cablurilor emblematice produse de alte companii.


Nu sunt recenzii pentru Cablu de Alimentare Furutech FP-TCS31. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare