Cablu de Alimentare Furutech FP-S022N

  • Cablu de Alimentare Furutech FP-S022N
  • Cablu de Alimentare Furutech FP-S022N
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Cablu de Alimentare Furutech FP-S022N are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
364,00 RON / Metru Liniar

Acest produs se aduce la comanda in termen 3-6 zile. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

Disponibilitate: La comanda

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 60.67 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

FEATURES

Does everything in the signal path make a difference?

When it comes to AC power, absolutely. Every sound, image and feeling that you get from your audio and video systems comes as a direct result of that power. And since the AC runs through your power cords first, it′s easy to understand how they can influence the quality of the signal just as much as any other cable in your system − if not more.

Furutech′s new gold and silver Nano Liquid solution

The Furutech FP-S022N power cord uses one of the finest conductors our engineers have designed: the Alpha Nano-Ag-Au, featuring our new, finely-tuned gold and silver Nano Liquid. Nano Liquid is a highly effective transmission enhancer, carefully designed to further heighten the performance of our already legendary Alpha-OFC conductors with their patented two-step cryogenic and demagnetization process for superior signal transfer.

The molecules in Nano Liquid are so small (approximately 8 nanometers in diameter, or 8/1,000,000th of a millimeter) that they finely coat the conductors and smooth out any and all microscopic surface irregularities that can affect signal transfer and impedance. That means, quite simply, that there is a greater contact area for the conductor.

Nano Liquid is created by precisely mixing super-micro particles made of both gold and silver, along with a dispersion of Squalene oil. Furutech′s engineers discovered that they could affect sound quality by carefully varying the relative ratios of gold, silver and oil. Extensive testing then followed, until the optimum ratio was achieved. In essence, they ‘tuned′ the Nano Liquid to deliver the most balanced, musical sound achievable − the sound that could only be the result of the purest transmission of AC power.

When you install Furutech′s Alpha Nano-Ag-Au power cords in a high quality audio or video system, you can expect the following improvements:

• A lower noise floor, which allows more music to flow through your system.

• Increased dynamics, particularly with complex passages that can sound muddled and confused through lesser power cables.

• Deeper and tighter low frequencies with greater texture and 3-D palpability.

• Natural and more life-like midrange clarity, preserving the original qualities of any particular recording.

• Higher resolution and greater detail without sounding bright or analytical, allowing you hear even more deeply into your favorite music.

• An increase in soundstage size, as well as more specific imaging within that soundstage, for a more realistic performance experience.

• Higher video resolution with more realistic colors and clarity.

Audiophiles, home theater enthusiasts and professional recording engineers have all noticed the significant improvements in performance for all types of audio, video and display devices − all by merely switching to Furutech′s Alpha Nano-Ag-Au power cords throughout a system.

In short, everything in the signal path does indeed make a difference. Hear and see the difference that the Furutech Alpha Nano-Ag-Au power cord can make in your system.

Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii Cablu de Alimentare Furutech FP-S022N

Specificatii • α (Alpha) Nano -OFC Conductor ·1.93mm diameter (14AWG)
• Insulation: Special grade Flexible PVC (Red/White/Green), 3.5mm diameter
• Inner Sheath: Flexible PVC approx.9.3mm diameter
• Shield: 0.12mm braided α (Alpha) Conductor wires
• Sheath: RoHS Compliant Flexible PVC; overall diameter approx. 12.9mm
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Furutech

Furutech este fara niciun dubiu cel mai cunoscut producator de conectori, cabluri, prize si distribuitori de energie din lume. Produsele Furutech nu sunt doar populare in comunitatea DIY, ci sunt omniprezente pentru ca multi producatorii de cabluri high-end folosesc componente Furutech.

Compania japoneza si-a facut intrarea pe piata AV in 1988 uimind si acaparand lumea audio-video cu produsele sale. Cu o experienta vasta in fabricare de cabluri, distribuitori de putere, prize, conectori si componente auxiliare, Furutech a dezvoltat metode inovatoare de fabricatie care au permis o scadere semnificativa a nivelului de denaturare a sunetului si eliminarea zgomotului de fond la toate produsele cuprinse in portofoliul lor. 

Desi fabrica tot tipul de cabluri audio-video de peste 30 de ani, faima le-a fost adusa de conectorii de putere, atat de aclamati in intreaga lume.

Toate elementele conductoare Furutech sunt realizate din cupru PCOCC, acoperite cu rodiu si apoi tratate criogenic si demagnetizate intr-un proces complicat.

Conectorii Furutech au carcasele realizate din otel nemagnetic ceea ce inhiba rezonanta si folosesc folosesc insertii de carbon, nailon si policarbonat pentru a controla vibratiile.

Filozofia Furutech este "transmisia pura" si pentru ca pasionatii de high tech gasesc rapid limitele  conexiunilor de alimentare cu curent alternativ Furutech a dezvoltat produse ce realizeaza un transfer precis al semnalului de orice tip.

Atenti la orice detaliu, specialistii Furutech au realizat dispozitive ce elimina electricitatea statica de pe suporturi optice sau vinilului, demagnetizatoare si ionizatoare pentru a elimina smogul electric si pentru a oferi utilizatorului o experienta audio-video senzoriala, fidela si fara distorsiuni, atat de cautata de perfectionisti.

In concluzie putem spune ca sunetul se aude cel mai bine doar prin cablurile Furutech. Acestea va vor aduce mult mai aproape de calibrul sunetului de referinta la un pret mult mai mic decat al cablurilor emblematice produse de alte companii.


Nu sunt recenzii pentru Cablu de Alimentare Furutech FP-S022N. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare