Boxe Pioneer S-RS88TB

 • Boxe Pioneer S-RS88TB
 • Boxe Pioneer S-RS88TB
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Pioneer S-RS88TB are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

 • The S-RS88TB was specifically created with the characteristics of sound in mind - fabricated to accommodate the tastes of club and dance music enthusiasts by giving a substantial bass and exciting treble. It has a clear heavy bass sound Tallboy front speaker with ABD (Acoustic Balance Drive)1 Technology that reproduces clear low frequency sound by deleting standing wave which causes boomy low to mid frequency sound. Club and dance music lovers can now enjoy clear, heavy bass audio at home and turn their living room into a club.
  The TODOROKI 5.1 channel speaker system, consisting of S-RS88TB speaker system and S-MS3W subwoofer, is capable of delivering earthshaking music with outstanding sound clarity and power. With impressive deep bass performance, the system is for music lovers who not only want to hear their music but also to feel it. The system delivers sensational audio quality that amplifies the atmosphere and raises the bar for living room audio to an impressive level.
  And there′s more: the system features a unique design in sleek, all-black styling that is flexible when it comes to expanding its configuration.
  Partnering Pioneer′s selected AV Receivers and Blu-ray Players, the system sets out to achieve playability of various media files through an array of connectivity options.
  1 Only for Tallboy speakers
  Specifications and design subject to modification without notice.
  PIONEER and the Pioneer logo are registered trademarks of Pioneer Corporation.

Specificatii Boxe Pioneer S-RS88TB

Specificatii Search
S-RS88TB
HomeProductsHome Entertainment Home Theatre and Surround Sound Systems TODOROKI S-RS88TB


S-RS88TB
Powerful Music Component System

Features

Specifications

Front

Enclosure Type
EnclosureType
Speaker Unit
Woofer : 16 cm Cone type x 2
Tweeter : 5 cm Cone type x 1
Max Input Power
150W
Impedance
8 Ω
Frequency Response
25 Hz - 40 kHz
Sensitivity (1m, 1W)
86.1 dB
Speaker Terminals
Screw type
Exterior Dimensions (W x H x D)
W 280 x H 905 x D 253 mm
Weight
13.0 kg
Center

Enclosure Type
Bass-reflex Bookshelf
Speaker Unit
Full range : 10 cm Cone type x 2
Max Input Power
120W
Impedance
8 Ω
Frequency Response
45 Hz - 15 kHz
Sensitivity (1m, 1W)
87.7 dB
Speaker Terminals
Clip
Exterior Dimensions (W x H x D)
W 400 x H 130 x D 184 mm
Weight
3.7 kg
Surround

Enclosure Type
Bass-reflex Bookshelf
Speaker Unit
Full range : 10 cm Cone type x 1
Max Input Power
120W
Impedance
8 Ω
Frequency Response
50 Hz - 15 kHz
Sensitivity (1m, 1W)
83.8 dB
Speaker Terminals
Clip
Exterior Dimensions (W x H x D)
W 280 x H 130 x D 184 mm
Weight
2.3 kg
Todoroki 5.1ch power subwoofer

Enclosure Type
Bass-reflex Floorstanding
Driver
30 cm Cone
Selectable Crossover Frequency
50 - 200 Hz
Power Output (PEAK)
330 W
Power Output (RMS)
200 W
Dimension(W x H x D)
W 360 x H 493 x D 435 mm
Weight
17 kg
Power Requirements
AC 220 - 240 V
50 / 60 Hz
Power Consumption
184 W
Tip Echipament Pachet 5.0 / 5.1
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Boxe Pioneer S-RS88TB. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare