Boxe Pioneer S-1EX-W

 • Boxe Pioneer S-1EX-W
 • Boxe Pioneer S-1EX-W
 • Boxe Pioneer S-1EX-W
 • Boxe Pioneer S-1EX-W
 • Boxe Pioneer S-1EX-W
 • Boxe Pioneer S-1EX-W
 • Boxe Pioneer S-1EX-W
 • Boxe Pioneer S-1EX-W
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Pioneer S-1EX-W are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.


The S-1EX is the flagship model of the EX series - absolute reference audio speakers based on technologies found in the world-renowned TAD monitoring speakers. This floor-standing speaker delivers an unforgettable sonic experience, in breathtaking clarity, detail and precision.

The EX Series is the result of a concerted global effort involving top Pioneer and TAD specialists working in Japan, France and the US. The Engineering Division in Tokyo, Speaker Design Centre in Paris and the Pioneer R&D facility in Los Angeles have pooled their expertise to produce a truly outstanding series of reference speakers.

The S-1EX, S-2EX and S-7EX speakers all feature a TAD concentric driver with Beryllium tweeter and Magnesium medium, as well as optimised TAD aramid cone woofers. The cabinets, crafted from multiple layers of laminated MDF up to a generous 100 mm thick, guarantee absolute acoustic neutrality. They feature a baffle with a curved surface, the “Precision Curve”, which aligns the individual speaker cones in exactly the right positions to ensure that all sounds arrive at your ears at the same time.

Our EX speakers have been monitored, tested and optimised by AIR STUDIOS in London. Since 1969, when Beatles producer George Martin founded this temple of sound, AIR STUDIOS has become a recognised authority when it comes to fine-tuning high-end audio components. Their verdict about the EX series? A speaker range that can reproduce the sound of a professional studio, right in your living room.

The S-1EX is also available in high-gloss natural beech .

 • Woofer 2 x 18cm cone woofers

 • Midrange 14cm concentric magnesium cone

 • Tweeter 3.5cm concentric Beryllium dome

 • Enclosure Front duct bass-reflex

 • Impedance 6 Ohm

 • Frequency Range 28 - 100,000 Hz

 • Sensitivity (2.83V/1m) 89.5 dB

 • Maximum Power 200 W

 • Dimensions (W x H x D) 422 x 1283 x 609 mm

 • Weight 66,0 kgPentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Boxe Pioneer S-1EX-W. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare