Boxe Morel Octave 6 Limited Edition Bookshelf Piano Black

  • Boxe Morel Octave 6 Limited Edition Bookshelf Piano Black
  • Boxe Morel Octave 6 Limited Edition Bookshelf Piano Black
  • Boxe Morel Octave 6 Limited Edition Bookshelf Piano Black
  • Boxe Morel Octave 6 Limited Edition Bookshelf Piano Black
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Morel Octave 6 Limited Edition Bookshelf Piano Black are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
11340,00 RON / Pereche
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 1890 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

The excitement of live music while preserving tonal accuracy and dynamics − Designed to bring music to life right where you live.

The Octave 6 series can integrate easily in practically any living space while enabling listeners outside the centre “sweet spot” to enjoy optimal sound. The new series is designed to be “amplifier friendly,” able to work with tube and solid-state amps. The special transducers engineered for the Octave 6 LE Bookshelves are the heart and soul of the series that make all the difference.

Based on Morel′s most advanced technology, the Octave 6 LE bookshelf utilizes a 6” mid-bass unit with an oversized 3” under-hung aluminum voice coil, a powerful Hybrid motor and an ultra efficient one-piece carbon fibre/Rohacell composite sandwich cone. This lightweight and highly stiff material allows for better natural and uncoloured sound reproduction with increased articulation and improved transient response.
Morel′s renowned 1.1” (28 mm) Acuflex™ soft dome tweeter provides the company's signature sweet sound. The high quality components preserve the dynamics of the original sound as in a live performance.

Awards:Specificatii Boxe Morel Octave 6 Limited Edition Bookshelf Piano Black

Specificatii MODEL OCTAVE 6 LE Bookshelf
Type 2-way freestanding high-end loudspeaker
Construction MDF polymer coated cabinet gloss piano finish
Acoustical Loading Bass reflex with port located in line No internal damping.
Drive Units Woofer: 6 (130mm) rear-vented system. Uniflow™ Aluminum die -cast chassis. Ferrite magnet system. 3 Large Hexatech™ aluminum voice coil. Titanium coil bobbin (former), One piece integrated dome and surround cone, made of damped polymer composite (DPC).

Tweeter: 1â…› (28mm) Acuflex™ soft dome. Powerful Neodymium magnet system.

Both drive units are shielded with low magnetic stray field
Frequency Response 30-22,000Hz (40-18,000Hz ± 1.5 dB)
Crossover 2200 Hz / 12 dB octave
Nominal Impedance 4 ohm
Nominal Power Handling 140W RMS
Peak Power Handling 1,000W 10m/sec
Dispersion Within 1.5 dB -18,000 HzHorizontal: over 60° / Vertical: over 20°
Sensitivity 1V / 1M 88 dB
Dimension (WxHxD) 7.3” X 11.69” X 13.38” (14.44” with terminals) (187mm X 297mm X 340mm (367 with terminals)
Weight 7.3 KG
Finish Black or white gloss piano finish
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Morel – peste 40 de ani de inovatie

Compania israeliana Morel a fost infiintata acum mai bine de patru decenii, in anul 1975, de catre Meir Mordechai, inspirat de dragostea sa pentru muzica si avand un vis: acela de a crea boxe care ar putea reda tot farmecul muzicii, sub forma cea mai naturala. Straduinta sa de o viata a dus la multe generatii de boxe si difuzoare care au stabilit constant noi standarde in ceea ce priveste calitatea impecabila a sunetului. Brandul Morel (nume derivat din Mordechai Electro-acoustics) a devenit beneficiar anual al diferitelor premii “Best of” din industria echipamentelor audio.

Principiul de la care pornit aceasta companie este ca boxele pot fi comparate cu instrumentele muzicale.  Desi exista foarte multi producatori de instrumente muzicale de toate felurile, doar o parte reusesc sa obtina acel sunet care hipnotizeaza si emotioneaza auditorul, acel sunet care surprinde magia muzicii. Acesta a fost intotdeauna si scopul Meir Mordechai. Ca fondator al companiei, a considerat ca producerea unor sisteme audio care pot oferi acea traire magica necesita mai mult decat tehnologie avansata sau cele mai noi instrumente de productie. Pentru a atinge culmea experientei de ascultare, absolut necesara este implicarea umana propiu-zisa. Astfel, fiecare produs Morel este asamblat manual si indelung testat (procesul de testare a calitatii cuprinde 7 etape) pentru a se asigura ca indeplineste conditiile conforme celor mai ridicate standarde.

De-a lungul timpului, Morel a capatat o reputatie remarcabila pentru inovatia tehnologica si excelenta in design. Componentele create de acestia (drivere, inclusiv midrange, woofere) sunt utilizate in unele dintre celel mai exigente produse high-end din lume. Sistemele audio Morel  (home hi-fi, home theatre, echipamente pentru automobile) sunt vandute pe piata din intreaga lume, brandul fiind prezente in peste 55 de tari, iar din 2004, Morel a fondat compania subsidiara Morel America.

Fiecare produs poarta semnatura Morel a calitatii, garantata de abilitatile si know-how-ul echipei care a contribuit la construirea lui, echipa care are o experienta intensa cu sunetul. Produsele Morel se remarca prin originalitate si prin calitatea de a atinge, in mod realist, performante audio foarte inalte.

Nu sunt recenzii pentru Boxe Morel Octave 6 Limited Edition Bookshelf Piano Black. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare