Boxe Morel Fat Lady

 • Boxe Morel Fat Lady
 • Boxe Morel Fat Lady
 • Boxe Morel Fat Lady
 • Boxe Morel Fat Lady
 • Boxe Morel Fat Lady
 • Boxe Morel Fat Lady
 • Boxe Morel Fat Lady
 • Boxe Morel Fat Lady
 • Boxe Morel Fat Lady
 • Boxe Morel Fat Lady
 • Boxe Morel Fat Lady
 • Boxe Morel Fat Lady
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Morel Fat Lady are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
207700,00 RON / Pereche
Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

” It′s not over till the fat lady sings” − Morel′s flagship loudspeaker
Be prepared for an emotional onslaught as soon as the music starts: expect to be captivated and drawn into the performance

” It′s not over till the fat lady sings”
A unique starting point for the development of an inspirational loudspeaker system.
Morel needed to take a radical design stance in order to create a loudspeaker to be recognized by the hi-fi cognoscenti, with a form to stimulate the visual senses whilst not dominating the living space.
With more than three decades′ expertise of manufacturing some of the world′s finest loudspeaker drive units — used by many legendary hi-fi companies — expectations for the new design were high.

CABINET
The ideal cabinet for the fat-lady needs to be strong and light in weight. Light and strong are expressions associated with the design of high performance racing cars and aircrafts, so where better to look for materials to construct the cabinet.
For the composition of the fat lady enclosure, an outer layer of lacquered carbon fiber is optimally mixed with fiber glass and epoxy resin. Utilizing the very latest in manufacturing techniques, Morel have produced a mold that affords the R&D team total freedom to create a design that is both acoustically and visually sublime.
The curved shape with no straight lines is similar to a musical instrument. Unlike conventional loudspeakers it has absolutely no internal damping: the inside of the cabinet is empty. The cabinet is allowed to vibrate in a controlled manner along with the drive units and uses this energy as part of the reproduced sound.
The clever part is that the cabinet ‘sings′ with the drive unit but stops immediately when the drive unit stops so there are no delayed resonances. The result is a speaker that sounds as if it has no cabinet at all.

Awards:Specificatii Boxe Morel Fat Lady

Specificatii COMPONENTS

The heart and soul of a loudspeaker are the components within it. These produce the sound, which is why it pays to select the finest available.
Most speaker companies purchase drive units from specialist manufacturers for their designs, and this often produces excellent results. Morel, however, designed, developed and fine tuned the drive units specifically for the fat lady. The difference in approach can be likened to buying a first class suit from a menswear store or having a bespoke suit made-to-measure in London′s Saville Row.

SOUND

It can be said the total is greater than the sum of its parts.

The fat lady really is a technical tour de force.

The true test of a loudspeaker is to listen to it. Be prepared for an emotional onslaught as soon as the music starts: expect to be captivated and drawn into the performance. Auditioning the fat lady promises to be a very tactile and exciting experience.

As they say: “It′s not over till the fat lady sings.”
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Morel – peste 40 de ani de inovatie

Compania israeliana Morel a fost infiintata acum mai bine de patru decenii, in anul 1975, de catre Meir Mordechai, inspirat de dragostea sa pentru muzica si avand un vis: acela de a crea boxe care ar putea reda tot farmecul muzicii, sub forma cea mai naturala. Straduinta sa de o viata a dus la multe generatii de boxe si difuzoare care au stabilit constant noi standarde in ceea ce priveste calitatea impecabila a sunetului. Brandul Morel (nume derivat din Mordechai Electro-acoustics) a devenit beneficiar anual al diferitelor premii “Best of” din industria echipamentelor audio.

Principiul de la care pornit aceasta companie este ca boxele pot fi comparate cu instrumentele muzicale.  Desi exista foarte multi producatori de instrumente muzicale de toate felurile, doar o parte reusesc sa obtina acel sunet care hipnotizeaza si emotioneaza auditorul, acel sunet care surprinde magia muzicii. Acesta a fost intotdeauna si scopul Meir Mordechai. Ca fondator al companiei, a considerat ca producerea unor sisteme audio care pot oferi acea traire magica necesita mai mult decat tehnologie avansata sau cele mai noi instrumente de productie. Pentru a atinge culmea experientei de ascultare, absolut necesara este implicarea umana propiu-zisa. Astfel, fiecare produs Morel este asamblat manual si indelung testat (procesul de testare a calitatii cuprinde 7 etape) pentru a se asigura ca indeplineste conditiile conforme celor mai ridicate standarde.

De-a lungul timpului, Morel a capatat o reputatie remarcabila pentru inovatia tehnologica si excelenta in design. Componentele create de acestia (drivere, inclusiv midrange, woofere) sunt utilizate in unele dintre celel mai exigente produse high-end din lume. Sistemele audio Morel  (home hi-fi, home theatre, echipamente pentru automobile) sunt vandute pe piata din intreaga lume, brandul fiind prezente in peste 55 de tari, iar din 2004, Morel a fondat compania subsidiara Morel America.

Fiecare produs poarta semnatura Morel a calitatii, garantata de abilitatile si know-how-ul echipei care a contribuit la construirea lui, echipa care are o experienta intensa cu sunetul. Produsele Morel se remarca prin originalitate si prin calitatea de a atinge, in mod realist, performante audio foarte inalte.

Boxe Morel Fat Lady
PDF 1 Boxe Morel Fat Lady
Boxe Morel Fat Lady
PDF 2 Boxe Morel Fat Lady
Boxe Morel Fat Lady
PDF 3 Boxe Morel Fat Lady
Boxe Morel Fat Lady
PDF 4 Boxe Morel Fat Lady
Boxe Morel Fat Lady
PDF 5 Boxe Morel Fat Lady
Boxe Morel Fat Lady
PDF 6 Boxe Morel Fat Lady

Nu sunt recenzii pentru Boxe Morel Fat Lady. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare