Boxe Monitor Audio Gold 200

 • Boxe Monitor Audio Gold 200
 • Boxe Monitor Audio Gold 200
 • Boxe Monitor Audio Gold 200
 • Boxe Monitor Audio Gold 200
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Monitor Audio Gold 200 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Gold 200, the first of new Gold's floor-standers is also the most compact. Amazing scale and impressive dynamic control are available from this slender three-way design, comprising the improved pair matched ribbon, twin 5.5 bass drivers and a 4 mid-range driver, which is housed in a dedicated enclosure. With high overall efficiency, wide bandwidth and vanishingly low distortion, the Gold 200's Platinum DNA is ready to be experienced.

 • C-CAM® (Ceramic-Coated Aluminium/Magnesium) ribbon transducer design − providing extension to a class leading 60KHz
 • HiVe®II port technology for better transient response and tighter bass
 • C-CAM RST® (Rigid Surface Technology) drivers
 • Single bolt through driver fixings for improved bracing, rigidity and driver/baffle de-coupling
 • Die-cast alloy terminal panel arrangement with high quality bi-wire terminals and high end spade type link cables
 • Pureflow® silver internal cabling
 • Selected premium quality wood veneer or high gloss lacquer finishes
 • Rigid 20mm MDF construction throughout, employing radial and cross-bracing techniques for high rigidity resulting in low cabinet colouration
 • Invisible magnetic grille fixings provide a sleek visual effect.


Specificatii Boxe Monitor Audio Gold 200

Specificatii Descriere: Crossover Frequency:
L.F - M.F: 400 Hz
M.F - H.F: 2.6 kHz
Difuzoare: System Format: 3-Way
Bass Alignment: Bass reflex - HiVe®II port system
Drive Unit Complement:
2 x 5.5 RST® bass driver
1 x 4 RST mid-range driver
1 x C-CAM® H.F ribbon transducer
Dimensiuni: Cabinet Dimensions (HxWxD): 951 x 170 x 300 mm
Complete Dimensions Inc Terminals, Plinths & Spikes (HxWxD): 995 x 274 x 370 mm
Greutate: 22.2kg
Impedanta nominala (EN 600065): 8 Ohm
Putere RMS: Maximum S.P.L (dBA): 114.5
Power Handling - R.M.S. (W): 150
Recommended Amplifier Requirements (W): 100 - 150
Raspuns in frecventa: 35 Hz - 60 kHz
Sensibilitate (2,83V/1 m): 89 dB
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Boxe Monitor Audio Gold 200. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare