Boxe Monitor Audio Bronze 1

  • Boxe Monitor Audio Bronze 1
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Monitor Audio Bronze 1 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

The most accurate of any Bronze generation mini, imbuing the design with true ‘monitor′ status. The 5.5 ” bass driver has been created to out-perform a larger conventional driver and results in a cleaner, more dynamic delivery, even at high power levels. The Bronze Ones are able to play much louder and deeper than their compact size would suggest from close-to-wall positions in smaller room environments. Perfect for stand or shelf, or wall-mounted using our Universal Wall Bracket (UWB), the Ones will deliver great sound where space is at a premium.

New C-CAM® gold dome tweeter
New 5 1/2” bass driver with ‘dished′ C-CAM® cone profile
HiVe® port technology
Single bolt-through driver systems for increased cabinet rigidity and driver/baffle de-coupling
High quality crossovers with premium grade Polypropylene film capacitors used throughout
Rigid 18mm MDF cabinet construction employing radial and cross-bracing techniques for high rigidity and low cabinet coloration
Premium quality vinyl veneer finishes in Black Oak, Pearlescent Walnut, Rosemah and a new White Ash
1/4”x20 TPI thread for wall mount bracket options (optional Universal wall mount bracket − UWB)

Purity and precision, our most democratically priced speaker line has everything to gain from Monitor Audio′s dynamic forty-year design heritage. Enriched as it is with elements of Platinum, Gold and Silver, the brilliant new Bronze series will transcend the expectations of its price class and eclipse even its venerated multi-award winning predecessor Bronze BX.

Our latest entry-level champion moves up a gear from BX and rival budget speakers because new Bronze is simply in a class of its own. The features speak for themselves. For the first time we're using spectacular steel-grey C-CAM driver cones for a seamless blend with finishes, available in a choice of Black Oak, Pearlescent Walnut, Rosemah and a new White Ash. Invisible driver fixings and floating magnetic grilles add to the impression of streamlined sophistication, lending new Bronze the look and feel of a premium range.


Specificatii Boxe Monitor Audio Bronze 1

Specificatii System format 2 way
Frequency Response 55Hz - 30kHz
Sensitivity (1W@1M) 88 dB
Nominal Impedance 8Ω
Maximum SPL (dBA @1M − each) 109 dBA (pair)
Power Handling R.M.S. 70W
Bass Alignment Bass reflex - HiVe®II Port technology
Crossover Frequency 2.7kHz
Drive Unit Complement 1 x 140mm C-CAM® bass/mid-range driver
1 x 25mm gold dome C-CAM®tweeter
Complete Dimensions (incl. grille & terminals) 260 x 165 x 205 mm (H x W x D)
Weight (Individual) 3.5 kg
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Boxe Monitor Audio Bronze 1. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare