Boxe Magnat Signature 909 Negru

 • Boxe Magnat Signature 909 Negru
 • Boxe Magnat Signature 909 Negru
 • Boxe Magnat Signature 909 Negru
 • Boxe Magnat Signature 909 Negru
 • Boxe Magnat Signature 909 Negru
 • Boxe Magnat Signature 909 Negru
 • Boxe Magnat Signature 909 Negru
 • Boxe Magnat Signature 909 Negru
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Magnat Signature 909 Negru are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
14529,00 RON / Pereche
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 2421.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Signature 909

TOP MODEL WITH 4-WAY COMPONENTS

 • Hi-Res certified dual tweeter module with two fmax domes
 • 4-way speaker with bass reflex technology
 • Woofer and midrange driver with ceramic-aluminium diaphragm + aluminium die-cast baskets
 • Spikes for secure positioning and acoustic decoupling
 • Finish: Black piano lacquer or Macassar veneer

The Signature 909 defines the higher end of the 900 series. With fully-fledged 4-way components, it sets acoustic standards and, with a size of around 1.20 m, it also makes a strong optical statement. The tweeter module is complemented here by a 170 mm midrange driver, accompanied by two woofers with an impressive 200 mm diameter. This enables the 909 to reproduce the lowest frequencies down to 22 Hz. With its efficiency of 93 dB, it does not make excessive demands on the connected amplifier electronics - despite its high performance. It goes without saying that the connection terminal allows bi-wiring and bi-amping, i.e. the use of different cables or even amplifiers for bass and midrange / treble.

Specificatii Boxe Magnat Signature 909 Negru

Specificatii FREQUENCY RESPONSE
22 - 55000 Hz
PRINCIPLE
Floorstanding Speaker, 4 way, double bass, bass reflex
EQUIPMENT
0.75 super-tweeter 1.2 dome-tweeter 170 mm midrange 2 x 8” woofer
POWER HANDLING (RMS/MAX.)
280 / 500 Watts
IMPEDANCE
4 − 8 Ohms
CROSSOVER FREQUENCIES
380 Hz / 2400 Hz / 17500 Hz
RECOMMENDED AMPLIFIER OUTPUT
> 30 Watts > 30 watts
SENSITIVITY (2.8V/1M)
93 dB
DIMENSIONS (WXHXD)
Cabinet; 260 x 1175 x 402 mm

TWEETER & SUPER-TWEETER
Special sound guides in the solid ABS/aluminium front panel for optimum dispersion characteristics
Additional 20 mm super dome tweeter for ideal omnidirectional sound distribution and extended reproduction up to 55 kHz
Powerful neodymium ring magnet systems for excellent dynamics
Newly developed high-res tweeter module with two fmax Signature dome tweeters
30 mm dome tweeter with coupling volume, long-excursion drive and particularly wide surround for especially deep mid-tone coupling

WOOFER / MIDRANGE
Klippel® optimised construction
Generously vented die-cast aluminium baskets to prevent turbulence and compression effects
Sophisticated voice-coil ventilation for high efficiency
Distortion-optimised magnet systems with double induction rings and stray field optimisation
Ceramic-aluminium sandwich membranes with high rigidity and optimum internal damping, optimised by inverse dust caps
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Boxe Magnat Signature 909 Negru. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare