Boxe Magnat Signature 905

  • Boxe Magnat Signature 905
  • Boxe Magnat Signature 905
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Magnat Signature 905 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
9339,00 RON / Pereche
Disponibilitate: In stoc furnizor

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Culoare

Cantitate:
+
De la: 1556.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Signature 905

ELEGANT FLOOR-STANDING MODEL WITH 3.5-WAY COMPONENTS

  • Hi-Res certified dual tweeter module with two fmax domes
  • 3.5-way speaker with bass reflex technology
  • Woofer and midrange driver with ceramic-aluminium diaphragm + aluminium die-cast baskets
  • Spikes for secure positioning and acoustic decoupling
  • Finish: Black piano lacquer or Macassar veneer

At a height of just over one meter, the Signature 905 can definitely be described as being full-size. And it goes without saying that the slim enclosure also houses the Hi-Res Audio-certified double tweeter module. In addition, there is a 170 mm midrange woofer as well as an equally large, pure woofer, both made from the high-tech material mix of ceramic and aluminum. Apart from being ideal as a comprehensive solution for stereo use, the 905 is also perfectly suitable as a front channel in a home cinema set-up, combined in that case with the Center Signature 93.

Specificatii Boxe Magnat Signature 905

Specificatii FREQUENCY RESPONSE
23 - 55000 Hz
PRINCIPLE
Floorstanding Speaker, 3.5 way, double bass, bass reflex
EQUIPMENT
0.75 super-tweeter 1.2 dome-tweeter 1 x 170 mm woofer 170 mm woofer-midrange
POWER HANDLING (RMS/MAX.)
190 / 340 Watt
IMPEDANCE
4 − 8 Ohms
CROSSOVER FREQUENCIES
320 Hz/2400 Hz/17500 Hz
RECOMMENDED AMPLIFIER OUTPUT
30- 550 Watt
SENSITIVITY (2.8V/1M)
93 dB
DIMENSIONS (WXHXD)
Cabinet: 225 x 1010 x 352 mm
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Boxe Magnat Signature 905. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare