Boxe Magnat Signature 707 Negru

  • Boxe Magnat Signature 707 Negru
  • Boxe Magnat Signature 707 Negru
  • Boxe Magnat Signature 707 Negru
  • Boxe Magnat Signature 707 Negru
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Magnat Signature 707 Negru are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
8.919,00 RON / Pereche 6.899,00 RON / Pereche
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 1486.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Signature 707

HIGH-END 4-WAY FLOORSTANDING SPEAKER

  • Hi-Res certified dual tweeter module with two fmax domes
  • 4-way speaker with bass reflex technology
  • Finish: White or black with a high-gloss baffle and satin cabinet

The 707 is the top-of-the-range model in the Signature 700 series. Standing a good meter in height, it houses a dual tweeter module, a 170 mm midrange driver and two 170 mm woofers, making it a true 4-way system. It delves deeply into the lowest ranges, with the lower cut-off frequency occurring at an impressive 22 Hz. Height-adjustable solid metal spikes ensure a secure footing and acoustic decoupling. The sturdy connection terminal allows bi-wiring and/or bi-amping configurations. The elaborately designed crossover with its 24 dB filters is both amplitude- and phase-optimized.

Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii Boxe Magnat Signature 707 Negru

Specificatii PRINCIPLE
Floorstanding Speaker, 4 way, double bass, bass reflex
EQUIPMENT
0.75 super-tweeter 1.2 dome-tweeter 170 mm midrange 2 x 170 mm woofer
POWER HANDLING (RMS/MAX.)
220 / 380 watts
IMPEDANCE
4 − 8 Ohms
CROSSOVER FREQUENCIES
350 Hz/2700 Hz/17000 Hz
RECOMMENDED AMPLIFIER OUTPUT
> 30 Watts > 30 watts
SENSITIVITY (2.8V/1M)
92 dB

TWEETER & SUPER-TWEETER
Newly developed high-res tweeter module with two fmax dome tweeters 1.2″ dome tweeter with extra-thick surround for low frequency coupling to the midrange Additional 0.75″ super dome tweeter for ideal omnidirectional sound distribution and extended reproduction up to 50 kHz
Front panel secured by six screws, special sound guides for optimum dispersion properties
Powerful neodymium ring magnet systems for best dynamics

WOOFER / MIDRANGE
Klippel® optimised construction
Ceramic-aluminium sandwich membranes with high rigidity and optimum internal damping, optimised by inverse dust caps
Generously vented die-cast aluminium baskets to prevent turbulence and compression effects
Sophisticated voice-coil ventilation for high efficiency
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Boxe Magnat Signature 707 Negru. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare