Boxe Magnat Signature 507 Negru

  • Boxe Magnat Signature 507 Negru
  • Boxe Magnat Signature 507 Negru
  • Boxe Magnat Signature 507 Negru
  • Boxe Magnat Signature 507 Negru
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Magnat Signature 507 Negru are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
5.299,00 RON / Pereche 4.149,00 RON / Pereche
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 883.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Signature 507

TOP MODEL WITH 4-WAY COMPONENTS

  • Hi-Res certified dual tweeter module with two fmax domes
  • 4-way speaker with bass reflex technology
  • Klippel-optimized bass-midrange unit and subwoofer
  • Ventilated voice-coil unit for maximum resilience and dynamics
  • Spikes for secure positioning and acoustic decoupling

The Signature 507 is just as slim as the 505, but a bit higher at 1030 mm. The increased size is due to the dual woofer used, with the result that the 507 has a 170 mm bass-midrange unit as well as woofers of the same size, enabling it to reproduce correspondingly lower frequencies. It does, of course, also have the Hi-Res certified dual tweeter module with 2 fmax domes. The front panel with its integrated wave guides also optimizes the dispersion characteristics. Like all the speakers in the Signature 500 range, the sturdiest possible connection terminals are used, which allows the best cables to be used, as well as facilitating bi-wiring or bi-amping operation. It goes without saying that the 507 is suitable both as a stereo speaker and as a front channel in a home cinema system.

Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii Boxe Magnat Signature 507 Negru

Specificatii FREQUENCY RESPONSE
23 - 53000Hz
PRINCIPLE
Floorstanding Speaker, 4 way, double bass, bass reflex
EQUIPMENT
0.75 super-tweeter 1.2 dome-tweeter 2 x 170 mm woofer
POWER HANDLING (RMS/MAX.)
200 / 350 Watts
IMPEDANCE
4 − 8 Ohms
CROSSOVER FREQUENCIES
400 Hz / 2800 Hz / 17500 Hz
RECOMMENDED AMPLIFIER OUTPUT
> 30 watts
SENSITIVITY (2.8V/1M)
92 dB
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Boxe Magnat Signature 507 Negru. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare